Historien er nådeløst avslørende

79
Geir Ivar Jørgensen

Når historien er kjent og kan vurderes med presis kunnskap på bakgrunn av observerte og verifiserte fakta, blir de politiske maktmennesker og herskere avslørt som hyklere og svindlere.

Problemet er at underveis er det maktmennesker og herskere som skriver historien. En falsk og bedragersk historie, inntil den blir korrigert og satt i etterpå klokskapens lys.

Dette har gjentatt seg mange ganger, både før og etter Columbus oppdaget Amerika. Men like fullt lar mennesker seg villede og desinformere av samtidens politiske makthavere og herskere.

AKTØRENE HISTORISK

Hver gang dette bedraget skjer, er det de samme aktører som er involvert. Det er en allianse av verdslige makthavere og en religions institusjonaliserte presteskap.

SAMTIDENS AKTØRER ER DE SAMME SOM FØR

Vi er fortsatt opptatt av å diskutere historien skrevet av andre verdenskrigs verdslige herskere og deres institusjonaliserte presteskap. Holocaust har blitt et sterkt symbol i den anledning, som fortsatt beskrives som en unik hendelse. Selv om folkemord og Holocaust omstendigheter har vært gjentatt utallige ganger historisk.

HVA MED ET SUVERENT FRIHETLIG DEMOKRATISK FOLK SOM AKTØRER?

Når tid skal vi få en folkets demokratisk suverene historie? I stedet for en politisk og religiøst forvrengt historie? Det er noe gule vester funderer over, og har en visjon for et maktskifte ved et nytt politisk og økonomisk system. Et system som kan gjøre slutt på politisk hykleri og gjøre seg nytte i sanntid av historiens klokskap.

Når tid skal vi erkjenne alle historiens Holocaust? Som f.eks.;

  • Indianernes Holocaust

  • Afrikanernes Holocaust

  • Asiatenes Holocaust

Mange flere eksempler er mulig å beskrive, fra både før og etter Columbus oppdaget Amerika.

En fellesnevner er europeisk militaristisk imperialisme og kolonialisering på andre kontinent enn den fliken av et kontinent Europa er.

Uten unntak er det befolkninger det herses med av verdslige herskere og deres presteskaps allianser. De europeiske befolkninger har vært utsatt for det samme, av den samme alliansen av herskere.

Når skal verdens folk gjøre seg fri fra herskernes allianser? F.eks. de allianser som EU, NATO og lignende “allianser” er eksempler på. Imperialistiske allianser som kun gagner herskere.

For nordmenn er EØS-tributtsystemet en diplomatisk orden mellom eurosentriske herskere og nabolandene i EU. Nabo-befolkninger som sosialiseres inn i en ansikts-løs eurosentrisk vestlig orden, og må betale en årlig tributt til en sentralisert imperialistisk og militaristisk maktstruktur.

Herskerne og deres allianser får vi et visst inntrykk av hver gang WEF, Bilderbergere og deres like møtes til sine årlige lukkede strategimøter.

Kilde: Spunnet over denne artikkelen. | Foto: Keppler, Udo J., 1872-1956, artist

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her