Hva skjer med «flyktningepolitikken» i de sør-europeiske landene?

47

Etter at Italia fikk en ny, konservativ regjering, innførte landet betydelige innstramminger i flyktningepolitikken. Som følge av dette oppstod det bl.a. en disputt mellom Malta og Italia i juni i fjor, om hvem som skulle ta i mot skipet L’Aquarius med 629 flyktninger ombord. Italias innenriksminister, Matteo Salvini, nektet skipet ankomst i italienske havner, og mente at Malta fikk ta sin del av byrden. [1] De nye nasjonalistiske, italienske myndighetene har nok irritert globalistene kraftig, de som trekker i trådene bak rottereiret vi kjenner under navnet EU. Denne innstrammingen på italiensk side har trolig gjort sitt til at trafikken til Spania nå har økt. Spania på sin side virker ganske «two-faced» i måten landet framstiller flyktningepolitikken sin på. Det er stor forskjell mellom det den sosialistiske spanske regjeringen påstår den gjør, og hva som faktisk gjøres. Utad forteller den spanske regjering forblommende om hvor gjestfri Spania er ovenfor migranter, men i praksis sendes disse migrantene i stor grad videre ut av landet. Afrikanske migranter som ankommer spanskekysten i båter fraktes gjerne uregistrert videre i busser i nattemørket over de spanske landegrensene, videre nordover. Dette gjør jo at man må stille store spørsmålstegn ved hvor store mørketall som faktisk eksisterer i forbindelse med migrasjon.

Hellas har lenge vært en slags trygg transit-havn for migranter som kommer strømmende inn fra tyrkisk side, hvor transport videre til Nord-Europa har vært nærmest garantert. Greske myndigheter blander seg ikke for mye inn ved å forsøke begrense denne strømmen av migranter. (En strøm av illegale migranter som nå – varsku! – skal skal bli gjort lovlig med FNs nye migrasjonspakt). Og midt oppi denne suppa synes Israel å ha en merkelig hånd med spillet. Man kan nemlig støte på grupper av israelitter som presenterer seg som «IsraAid». Dette er et prosjekt i regi av Israel, hvor israelitter sendes i små grupper til Hellas kyststripe, hvor de etterpå tar i mot migranter som kommer drivende inn i disse mer eller mindre provisoriske, farlige båtene. IsraAid sørger deretter for at migrantene kommer seg trygt inn på land, og sender de videre i retning Nord-Europa. Hva er dette merkelige fenomenet, tatt i betraktning at Israel selv praktisk talt ikke tar i mot migranter i det hele tatt?! Kjenner de greske myndighetene til IsraAid og denne aktiviteten?

Migrasjon synes å være en gedigen, ulovlig, uregulert svindel drevet fram av globalistisk kapital! Noe som for så vidt allerede har blitt dokumentert. Og målet, tja, det kan etter det vi forstår bare være som følger: en inendert destruksjon av europeiske nasjonalstater! For på denne måten kan realverdiene i disse landene høstes til loppemarkedpriser av pengesterke globalister som hele tiden hadde regien på det groteske spillet. Et spill som har fått pågå altfor lenge nå…

Referanser:
[1] https://www.rights.no/2018/06/italias-nye-regjering-selger-ut-ny-politikk-for-batmigranter/

Kilde: HRS

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her