Jo jeg tenker på Ola Nordmann. Et hedersnavn hvor enn man har strandet i verden. Vi hadde renomme, vi var kjent viden omkring som ærlige, kloke og modige menn og kvinner.

De som stillte opp for fedrelandet sitt når det gjaldt som mest - de som ga livene sine for å få beholde landet fritt for inntrengere som ville ødelegge oss, de som stod rakt i stormene når noen truet oss. Ulabrand og ånden vi var så stolte av en gang.

Hvor ble det av ryggraden, de som skillte mellom rett og galt i samfunnet, de som var kjent for dugnadsånden - gleden av å gjøre noe sammen. Hvor ble de av våre medmennesker som stod skulder mot skulder når vår frihet var truet, uansett hvem som stod for truslene.

Ett er sikkert, alt er i ferd med å visne bort. Egoismen råder og den flotte blonde nasjonalisten er historie.

Hva har skjedd med politikeren, overbetalt og overvurdert - mest opptatt av å melke sin egen ku - sikre sin egen karriere

Så det mest tragiske - vi ble rike. Da er det særdeles relevant å minne om fenomenet - mannen som plutselig ble millionær. Vant den store gevinsten. Livet forandret seg over natten, og vi vet alle at det er ikke bra - mange gir seg ut på en bratt unnabakke som de undervurderer og det ender ofte med katastrofe.

På begynnelsen av 50 tallet var vi et fattig land, 60 årene snudde opp ned på landet vårt, vi var plutselig oljemillionærer, lavtlønnte arbeidere fikk jobber i oljebransjen og tredoblet lønnen sin, og levestandarden røk i været. Amerikaniseringen satte fart, 3 biler i hver husstand, akkurat som i Amerika.

Vi ble som bortskjemte barn, pengene tok oss - egoismen økte.

Årene gikk, og det tok ikke lang tid før islamistene kom løpende med slever i munnvikene og ville være med på festen de også, for vi manglet arbeidskraft.

50 år etter oljeeventyret startet, er landet vårt på full fart utfor stupet, oljeinnteektene forsvinner - islam stormer inn over landet vårt i titusenvis, vi har allerede mistet vår selvbestemmelsesrett, Europa forteller hva vi skal gjøre og ikke gjøre, grensedørene våre står vidåpne, kirken vår forfaller og islam er i ferd med å ta over - det er bare et tidsspørsmål når det stolte landet her opp i nord med det stolte folket må legge inn årene!

Hva har vi lært, fred og frihet kommer ikke av seg selv.

Foto: Trondheim byarkiv

La oss påvirke fremtiden

Kjære leser av Norgesavisen.no,

NORGE er inne i en skjebnetid, og vi kan miste vårt dyrebare fedreland for alltid. Vi er ennå i flertall, men vi har ikke mye tid på å snu denne utviklingen.

La oss gå sammen om å sette en stopper for befolkningsutviklingen der vi går mot våre sikre død. Gi en donasjon til Norgesavisen.no og vi reinvesterer dine penger i markedsføring slik at vi når ut til flere med dette budskapet.

Med en felles innsats kan vi påvirke politikerne og vår fremtid. Med en felles innsats kan vi berge landet.

 

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 250

DEL
Forrige artikkelGratulerer med dagen, gode nordmenn og kvinner!
Neste artikkelEt varmere samfunn for Norge
Jan har sin bakgrunn fra bla Politiet og Bergens tidene. Har jobbet som fjernsynsreporter, videoredigerer og mangeårig journalist i Bergensk lokalfjernsyn. Jan har også jobbet som TV reporter for TVHordaland.

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR