Vi klager på innvandrere og at de ikke gidder å jobbe. At de har muligheten til å Nave! At de går rundt og slenger og ikke gjør nytte for seg.

Men kan vi skylde på innvandrerne for at de er havnet opp i denne situasjonen? Selvsagt kan vi ikke det. Det er jo våre politikere som har gitt dem mulighetene - det er den inngrodde sosialdemokratiske snillheten som har fjernet grensene for at de har fått muligheten til å få uten å bidra.

Lediggang er roten til alt ondt - heter et gammelt ordspråk. Våre politikere har glemt dette ordspråket - og kanskje trodd at det bare gjaldt oss.

Politikerne visste utmerket hva som ville skje. Nå er det for sent å snu. Selv vår konservative regjering med unntak av FRP viser ikke evne til å snu denne utviklingen.

Samfunnet sporer av!

Foto: Wikipedia

La oss påvirke fremtiden

Kjære leser av Norgesavisen.no,

NORGE er inne i en skjebnetid, og vi kan miste vårt dyrebare fedreland for alltid. Vi er ennå i flertall, men vi har ikke mye tid på å snu denne utviklingen.

La oss gå sammen om å sette en stopper for befolkningsutviklingen der vi går mot våre sikre død. Gi en donasjon til Norgesavisen.no og vi reinvesterer dine penger i markedsføring slik at vi når ut til flere med dette budskapet.

Med en felles innsats kan vi påvirke politikerne og vår fremtid. Med en felles innsats kan vi berge landet.

 

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 250

4 KOMMENTARER

  1. For de fleste kan det se ut som de går og slenger og ikke gjør noe. Jeg tror heller ikke det er snillisme som har fått sosialdemokratene til å gi dem disse mulighetene. Det er nok for å skaffe seg stemmekveg. Ingen biter den hånden som gir dem mat! På den måten bruker Arbeiderpartiet fellesskapets midler til å manipulere demokratiet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR