Vi klager på innvandrere og at de ikke gidder å jobbe. At de har muligheten til å Nave! At de går rundt og slenger og ikke gjør nytte for seg.

Men kan vi skylde på innvandrerne for at de er havnet opp i denne situasjonen? Selvsagt kan vi ikke det. Det er jo våre politikere som har gitt dem mulighetene - det er den inngrodde sosialdemokratiske snillheten som har fjernet grensene for at de har fått muligheten til å få uten å bidra.

Lediggang er roten til alt ondt - heter et gammelt ordspråk. Våre politikere har glemt dette ordspråket - og kanskje trodd at det bare gjaldt oss.

Politikerne visste utmerket hva som ville skje. Nå er det for sent å snu. Selv vår konservative regjering med unntak av FRP viser ikke evne til å snu denne utviklingen.

Samfunnet sporer av!

Foto: Wikipedia

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene.

Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av våre leseres støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende...

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 250

4 KOMMENTARER

  1. For de fleste kan det se ut som de går og slenger og ikke gjør noe. Jeg tror heller ikke det er snillisme som har fått sosialdemokratene til å gi dem disse mulighetene. Det er nok for å skaffe seg stemmekveg. Ingen biter den hånden som gir dem mat! På den måten bruker Arbeiderpartiet fellesskapets midler til å manipulere demokratiet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR