Hvem ville du stemt på; Donald Trump eller Hillary Clinton?

53
59

Vi er i siste innspurt av det amerikanske presidentvalget. Den 8. november skal det avgjøres hvem som blir den neste presidenten i USA. Hvem ville du stempt på; Donald Trump eller Hillary Clinton?

[socialpoll id="2398467"]

 

53 KOMMENTARER

  1. Jeg er så inderlig happy over at jeg ikke er amerikaner, og derfor ikke behøver å ta noen stilling.-Jeg syntes det er et nederlag for amerikanere,og det amerikanske samfunn,at disse to havnet på denne arenaen.-Dette folket kan umulig forstå hva som er til sitt eget beste.-Uansett hvem av disse,som havner i Det hvite Hus,så er jeg meget redd for at det vil bringe verden ut i en atomkrig.

  2. Takke meg til @Donald Trump som ikke har ryggsekken full av politiske lik. Har fulgt med på de siste dagers taler av Trump. Titusener på titusener strømmer til møtene. Natt til mandag amerikansk tid var salen full av tusenvis, mens over 8 tusen sto utenfor. Hvis crooked Hillary vinner valget er det snusk og fanteri hele veien.

  3. Overhode ingen av dem!! Av så mange milloner av mennesker som bor i USA så måtte det i herrens navn finnes bedre kanditater – og det gjelder for megge partier!! Så kan man jo stille spørsmålet om det er VIRKELIG demokrati over der???

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR