HVILKET MØRKT OG ENDELØST DYPT HULL forsvant vårt rettssystem ned i?

0
159
Bilvask

Viser til kveldens Brennpunkt som omhandlet to polske fremmedarbeidere som var så uheldig å havne i et bilvaskeri i Oslo med 15 kr/time og 17 timers arbeidstid i døgnet, med trusler om drap hvis de gikk til fagbevegelsen eller arbeidstilsynet og fortalte om forholdene.

Programmet viser en sikkert kjempehøyt gasjert Regiondirektør i Arbeidstilsynet som la for dagen en arbeidsinnsats enhver ansatt uansett ville fått sparken på dagen under lignende unnlatenhet.

Selv politiet som all lovlig virksomhet setter sin lit til sviktet katastrofalt i denne saken som bør sees hvis du ikke fikk den med deg.

Siviliserte Norge slår sprekker så det duger - Lykkelandet er nok ikke lenger hva det var og kan ettet dette programmet i kveld sammenlignes med Tyrkia!!!

Legger til at det var innvandrermafia som drev denne vaskerikjeden Hands on!! Og som fortsatt driver den! Fagbevegelsen var heller passe interessert i å ta saken for disse Polakkene.

Anbefaler deg å se Brennpunktprogrammet - som fjerner en god del illusjoner om hvor bra dette landet vårt fungerer!!!

Foto: Airman 1st Class Paul Francis

La oss påvirke fremtiden

Kjære leser av Norgesavisen.no,

NORGE er inne i en skjebnetid, og vi kan miste vårt dyrebare fedreland for alltid. Vi er ennå i flertall, men vi har ikke mye tid på å snu denne utviklingen.

La oss gå sammen om å sette en stopper for befolkningsutviklingen der vi går mot våre sikre død. Gi en donasjon til Norgesavisen.no og vi reinvesterer dine penger i markedsføring slik at vi når ut til flere med dette budskapet.

Med en felles innsats kan vi påvirke politikerne og vår fremtid. Med en felles innsats kan vi berge landet.

 

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 250

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR