HVILKET MØRKT OG ENDELØST DYPT HULL forsvant vårt rettssystem ned i?

0
90
Bilvask

Viser til kveldens Brennpunkt som omhandlet to polske fremmedarbeidere som var så uheldig å havne i et bilvaskeri i Oslo med 15 kr/time og 17 timers arbeidstid i døgnet, med trusler om drap hvis de gikk til fagbevegelsen eller arbeidstilsynet og fortalte om forholdene.

Programmet viser en sikkert kjempehøyt gasjert Regiondirektør i Arbeidstilsynet som la for dagen en arbeidsinnsats enhver ansatt uansett ville fått sparken på dagen under lignende unnlatenhet.

Selv politiet som all lovlig virksomhet setter sin lit til sviktet katastrofalt i denne saken som bør sees hvis du ikke fikk den med deg.

Siviliserte Norge slår sprekker så det duger - Lykkelandet er nok ikke lenger hva det var og kan ettet dette programmet i kveld sammenlignes med Tyrkia!!!

Legger til at det var innvandrermafia som drev denne vaskerikjeden Hands on!! Og som fortsatt driver den! Fagbevegelsen var heller passe interessert i å ta saken for disse Polakkene.

Anbefaler deg å se Brennpunktprogrammet - som fjerner en god del illusjoner om hvor bra dette landet vårt fungerer!!!

Foto: Airman 1st Class Paul Francis

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene.

Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av våre leseres støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende...

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 250

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR