Hvite akademikeres rasisme ovenfor sin egen rase

Visste du at det finnes studier på universitet nå som heter «Kritisk raseteori» og «Kritiske hvithetsstudier»?

«Sløseriombudsmannen» på Facebook skriver generelt om det offentliges sløsing med fellesskapets midler, og det var der jeg kom over temaet jeg ønsker å ta opp her. I sin artikkel tok sløseriombudsmannen for seg en artikkel av Sandra Fylkesnes – en hvit forskers betraktninger rundt temaet hvithet og rasisme. Når jeg leser teksten til Sandra, slår det meg at det nesten ikke finnes grenser for hva dine og mine skattepenger blir brukt til. Artikler spys ut fra akademias fabrikk, den ene artikkelen mer tragikomisk enn den andre.

Sandra viser med sin artikkel hvordan de intellektuelle – «de såkalt lærde» – evner å hente frem gamle spøkelser. Dette er virkelig en demonstrasjon på det å koke suppe på en spiker.

Det er vanskelig for meg å forstå hva dette hvite, intellektuelle damemennesket ønsker å oppnå ved å forsøke å tre skam nedover ørene våre. På en helt urimelig måte også. Det er noe religiøst over det hele, hvor hun drar inn noe som minner mistenkelig om den kristne arvesynden.

Fylkesnes dikter opp nye begreper («melaninrike»…) og setter sammen setninger på en måte som nærmest er uleselig for de som ikke er vant med akademisk språk. Selv var jeg aldri noe skolelys. Kan ikke erindre hvilket fag jeg var dårligst i, men det gikk vel i «G» over hele fjøla på ungdomskolen. Så jeg burde kanskje være forsiktig med å kritisere?

Allikevel, siden jeg aldri har vært spesielt autoritetstro og i tillegg er litt frekk av meg, tillater jeg meg å spørre hvilken verdi tekster som denne fra Sandra Fylkesnes har. En hvit skoleflink jente rabler ned ord med høy PK-verdi, men hvilken verdi har dette? Og da mener jeg verdi utover den lønna som jeg og andre hvite mennesker «som burde skamme seg» betaler for, slik at Fylkesnes og andre kulturmarxister skal kunne skrive side opp og ned med rasistiske meningsløsheter rettet mot sin egen hvite rase. Budskapet er at dersom du er hvit, er du rasist. Per definisjon! Rasismen er nemlig en slags arvesynd som følger de bedervede genene til hvite mennesker, om man skal tro det som skrives.

Hvite og blonde Sandra har trolig høstet applaus for sin kronikk, som hun fikk på trykk i tidsskriftet Afrika.no. Et tidsskrift som forresten mottar to millioner skattekroner i året i støtte. Penger som vi arbeidende hvite skattebetalere innbiller oss at vil gå til bistand i Afrika, men som derimot går til kaffelattedrikkende, hvite, selvhatende bedrevitere.

Ja, for det er jo det de faktisk er. Selvhatende hvite intellektuelle som snakker seg selv og andre hvite mennesker ned. Vi kan liksom aldri bli gode, vi kan aldri unnslippe vår arvesynd. Bare fordi vi er hvite. Hvem har plantet disse perverse idèene i hodet på disse skoleflinke fjolsa til å begynne med?

Norge omtales som et fritt demokrati av den intellektuelle eliten. Elitefolket har studert ved de statsfinansierte universitetene, og de har slukt statspropagandaen helt rått. Det finnes få valg i Norge når man skal ta utdannelse. Vil man ha en karriere og sikre seg høye lønninger betalt av felleskapet, ja så vet man stort sett hvilke skoler man må satse på: de statlige! Og hvilken frihet eksisterer i et land hvor utdanningsinstitusjonene bare er et ekkokammer med ren propaganda?

Hvorfor skulle nordmenn ha interessse av å betale skatt for at slike som Sandra skal kunne «forske på hvithet» og gjøre rasisme «in» igjen?

Sandra har også kommet opp med et nytt ord. Nå skal det ikke lenger hete «mørkhudet», men det mer politisk korrekte «melaninrik». Skal vi hvite kanskje også kalles «melaninfattige» da? Rett skal vel være rett, eller?

Sløseriombudsmannen, som vanligvis gransker hvordan byråkrater og politikere bruker våre skattepenger, skriver om den galskapen i artikkelen til dette kvinnemennesket på en veldig nøktern måte. Han skriver også på en slik måte at ethvert menneske forstår. Når man klikker seg inn på originalartikkelen derimot… Faktum er at hvis man virkelig er smart og intelligent, så evner man faktisk å skrive så folk forstår hva man ønsker å si. Sandra skriver bare en masse fjas pakket inn i et akademisk språk. Én ting er sløsingen med offentlige midler på artikler som denne til Fylkesnes, men det som er minst like viktig her, eller kanskje enda mer viktig, er den sosiale ingeniørkunsten og holdningsplasseringen som Fylkesnes bedriver. Artikkelen hennes er et glitrende eksempel på hvordan vi betaler for vår egen hjernevask! Er ikke det ganske fascinerende?

Her er noen gullkorn hentet fra Fylkesnes’ artikkel:

«…barnehagelærere trøster barn som gråter på en hvit og dermed akseptabel måte…»

«Hvites godhet, kjærlighet og sympati for deres melaninrike og definerte “andre” frikjøper dem ikke fra sin hvithet.»

«Det finnes ingen Kvikk Lunsj-reklame hvor påsketuristen er en melaninrik nordmann.»

«Det spesielle ved denne hvithetens ideologiske rasisme er at den kommer til uttrykk som veldig små, nesten usynlige, systematiske hverdagspraksiser og at den er allestedsnærværende: Ingen slipper unna!»

«…det å være hvit og fra Norden globalt fremstilles som å ha en bedre, renere og vakrere form for hvithet enn den hvitheten som hvite fra land i Øst-Europa har.»

«Å være bevisst sin hvithetsposisjon og å forstå hvordan man tar denne for gitt…»

Så kjære venner, hva skjer egentlig med ungdommer som eksponeres for dette tankesettet i skoleverket og senere på universitetene? Hva skjer med hvite unge mennesker som på denne måten får selvhatet inn via morsmelken?

For min egen del mener jeg det er fullstendig uansvarlig av oss å sende ungdommene våre på institusjoner som holder på med en slik ødeleggende programmering.

Kilde: Artikler fra Sløseriombudsmannen og Sandra Fylkesnes

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her