Det er tydeligvis viktig at vestens befolkning skal holdes i konstant frykt for nye kriger og nye terroranslag, for slik blir vi også holdt i en tilstand av medgjørlighet. Redde mennesker er gjerne medgjørlige mennesker, dertil med en sterk autoritetstro. Når en krise dukker opp, f.eks. i form av en terrorhendelse, kommer de redde menneskene løpende til myndighetene og trygler om en løsning. Og det bringer oss over på årsaken til at pressen helt har sviktet sin oppgave: Pressen er en industri eid og styrt av misantrope globalistiske krefter som først og fremst hegner om sine egne interesser – på bekostning av majoritetens – heller enn å servere folket sannheten. Årsakene til den journalistiske neglekten vi opplever stikker nok dessverre ikke dypere enn som så. Enhver sjefsredaktør vet både hvilke tema som er lov til å omtale og hva som er tillatt å si, noe som resulterer i en massiv flom av rene løgner og fortielse. Redaktørenes politkoppfyllenhet ovenfor den uskrevne tabulista har gitt opphav til dette beddet av løgn spredd gjennom massestrømmedia, og nettopp løgnen er det som gjør at noen ganske få styrtrike personer kan dominere og kontrollere begivenhetenes gang på planeten vår.

Det å leve i en konstant trussel om terror og krig gjør at vi lettere godtar den gradvise, fordekkede strypingen av friheten vår. Våre individuelle rettigheter som borgere forsvinner litt om gangen, og det er som med frosken oppi gryta hvor vannet varmes opp sakte: Vi aner ikke uråd, og vi gjør ikke motstand. Slik har det seg at vi lettere godtar nye kneblende lover – lover som typisk begrunnes med at de er et ledd i den mye omtalte “krigen mot terror”. (For øvrig en absurditet par excellence: Hva annet skapes vel ut av krig, om ikke nettopp terror?) Slik blir vi også medgjørlige når det foreslås overvåkning av alle borgere, overalt og til en hver tid. Begrunnelsen er den samme, nemlig krigen mot terror. Slik blir vi også mer medgjørlige når det foreslås permanent bevæpning av politiet, til og med på selve nasjonaldagen. Slik blir vi medgjørlige ovenfor det enorme pengesløseriet hvor et hav av statsmidler ender opp i lommene til globalistenes superprofitable våpenindustri. Alt dette danner bakteppet når de globalist-eide vestlige massestrømmedia ikke lager førstesider av det som skjedde i Nord-Koreas hovedstad Pyongyang i forigår, onsdag.

Hva skjedde onsdag? Jo, da undertegnet nemlig Sør-Koreas president Moon Jae-in og Nord-Koreas leder Kim Jong-un en felleserklæring som skulle senke spenningen og faren for krig mellom landene. At freden vinner terreng er helt klart ikke av større interesse for de krigs-hissende vestlige massestrømmedia. Vennskapeligheten under statsledernes møte fikk en slags topping ved at de ble enige om å søke om å få arrangere sommer-OL sammen i 2032. Som en ekstra dæsj malurt i begeret til vestlige massestrømmedia og deres eiere må det sies at mannen de elsker å hate, nemlig Dondald Trump, har hatt en betydelig finger med i spillet som nå har ledet fram til den historiske forsoningsprosessen mellom Nord- og Sør-Korea.

Her er South China Morning Posts opptak fra statsledernes møte:

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her