HVORFOR DETTE ENORME KNEFALLET FOR EN RELIGION?

0

HVORFOR DETTE ENORME KNEFALLET FOR EN RELIGION?

Hvorfor forskjellsbehandles våre religioner i sekulære Norge. Hvorfor er det bare en religion som får besøk av kongeparet vårt, og som høster de gode ordene og som får den største delen av oppmerksomheten fra det offentlige Norge? nemlig islam. Vi ser kongefamilien besøker moskeene i dyp respekt og underdanighet. Når opplever vi at kongeparet med samme ydmykhet besøker og omtaler Buddhistene, Hinduene og de andre religionene med samme grad av ydmykhet og underdanighet? Så hva skyldes dette særdeles merkbare knefallet for islam? Er det redselen, er det islams heller frynsede rykte rundt i verden, religionen som undertrykker mennesker (Iran), som undertrykker kvinner og barn i hele verden, religionen som dreper! Eller er det rett og slett den politiske korrektheten som mer og mer preger oss og våre kongelige. La gå at det er forskjell på islamsk praksis i befolkningen, noen lever normale liv og mange deltar ikke en gang i fredagsbønnen, men de tilhører den samme trosretningen. Er det antallet som gir oss denne respekten – redselen for hva som kan skje hvis vi opponerer , lever vi etter (if you can’t beat them join them) tesen og ofrer vårt land og vår kultur for å tilffedstille kravene deres? Jeg får en stadig sterkere følelse av at dette kan være årsaken.

ISLAM ER IKKE ALENE SOM FREMMED RELIGION.
Har vi glemt at vi har mange tusen buddhister i landet, nærmere 20.000! Vi har mange tusen Hinduer og vi har mange tusen Jøder og medborgere fra en hel rekke andre trosretninger, som alle viser respekt og stor toleranse for vårt kristne land og går adskillig stillere i dørene, som i respekt for vertslandet sitt ikke krever, men bidrar og lar seg integrere. Hvorfor får ikke disse andre den samme respekt, ikke minst fra vårt kongehus? Selv de politiske retningene her i landet som tradisjonellt har minst respekt for religioner her i landet, Sosialistisk Venstreparti og partiet Rødt hyller muslimene, og kjemper en hard kamp, ikke bare for å beholde og innføre flest mulig fra denne organisasjoner, men også for å tilby dem størst mulig alburom i dette lille landet.

Flere av oss som har denne følelsen?

Skribent: Jan Egil Andal

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Akkurat nå hviler driften av Norgesavisen.no på 1 person. Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene. Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av din støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende. Og gjerne gi din støtte en gang hver måned.

Tusen takk!

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 300 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her