INVESTERINGS MULIGHET

Alternativ medier, som Norgesavisen.no, vokser - mens tradisjonelle (mainstream) nyhetsmedier går tilbake.

Bli medeier i Norgesavisen.no

Norgesavisen.no skal være det norske folks eget talerør, og en motvekt til propaganda og hjernevask fra mainstream media. Hva er da mer naturlig enn å la det norske folk få komme inn på eiersiden i Norgesavisen.no?

Unikt navn

Norgesavisen.no er et navn som treffer blink i en tid der det norske folk er på søken etter alternativer til globalistenes hjernevask og propaganda i mainstream medier. Norgesavisen.no har bygget seg opp en navn som en troverdig nyhetskilde blant våkne lesere som kjenner forskjellen på propaganda og objektive nyheter.

Bransjens beste nettløsning

Det har vært lagt ned tusenvis av arbeidstider i å utvikle bransjens beste nettløsning. Nettløsningen som benytter WordPress som plattform, benytter et premium webdesign tema. har innebygget markedsledende abonnementsløsning, i tillegg til løsning for donasjoner, sidebygger, avanserte publiseringsmuligheter, sosialt nettverk, nettbutikk (ennå ikke aktivert), m..

Økning i antall lesere

År 2018 har vært året da vi moderniserte Norgesavisen på flere måter, med blant annet nytt abonnements system. Året i år, 2019, har startet bra med en sterk økning i januar og februar. Fra bare 11.000 besøkende i desember 2018 økte avisen til 44.000 i januar 2019, og februar 2019 ser ut til å gi enda flere lesere.

GOOGLE ANALYTICS TRAFIKK STATISTIKK

MARKANT ØKNING I 2019

Etter introduksjon til nytt abonnement system, markedsføring av de mest leste sakene og kanskje spesielt overgang til å publisering i all hovedsak egne saker, ser vi en markant økning i trafikken.

TagDiv Webdesign tema

Norgesavisen.no benytter TagDiv, det mest solgte webdesign tema for aviser som benytter WordPress som platform. TagDiv benyttes av over 70.000 aviser og magasiner over hele verden!

Markeds ledende abonnements modell

Norgesavisen.no benytter en abonnementsmodell som bla. New York Times har hatt stor suksess med. Modellen kalles "Meter" og benyttes av 62% i en undersøkelse der 98 amerikanske aviser ble spurt hvilken type abonnementsmodell den enkelt avis benyttet. "Meter" innebærer at leserne får tilgang til et gitt antall artikler per måned før de må betale for et abonnement.

Give Donasjons løsning

"Give" regnes for å være den største og mest anerkjente donasjonsløsningen for WordPress. Med Give kan du enkelt lage donasjons skjemaer som du tilpasser helt som du ønsker selv. Du kan sette et donasjonsmål som du teller opp mot for hver ny donasjon. Og det finnes en masse annen funksjonalitet du kan velge ta i bruk.

Alternative medier i vekst

ifølge dagbladet

Dagbladet skriver "De alternative mediene i Norge, slik som Resett, Document, The Herland Report og Human Right Service (HRS), alle på høyresiden, vokser raskt i antall lesere, og sakene de publiserer er ofte å se blant de 10 meste delte på sosiale medier, ifølge Storyboard."

VIL DU BLI MED PÅ REISEN?

Tiden er overmoden for en avis som Norgesavisen.no. Utviklingsarbeidet er gjort. Timingen er rett. Og trafikktallene øker.

TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON

Klikk på knappen