Islamister infiltrerer partiene i Sverige

Muslim, poster, entering sharia controlled area

Islamister infiltrerer partiene.

Avsløringen av islamistenes infiltrasjon i Sverige er omfattende og alarmerende.

En forsker ved Lund universitet har nylig offentliggjort en rapport om hvordan islamister har infiltrert flere svenske partier.

Denne virksomheten har pågått siden 1980-årene. I rapporten vises det bl.a. til Svensk Muslimsk Råd (SMR). Det muslimske broderskap står sentral i denne virksomheten og arbeider målbevisst for å infiltrere svensk partipolitikk.

Islamister begynte allerede på 1980-tallet å forhandle med politiske partier om velgerstemmer i valg. Forskeren advarer nå svenske partier mot å forkaste sitt eget ideologiske grunnlag i bytte mot øket stemmetall.

 ”Det er viktig at svenske politiske partier undersøker infiltrasjonen fra islamister og finner tilbake til sine ideologiske grunnlag. Partiene mister tiltro for hver ny avsløring. Det er på tide å undersøke saken nå, før det er for sent.”

Flere islamister har kommet seg til fremtredende posisjoner i svensk politikk. En har kommet seg fra Socialdemokraterna og inn i Riksdagen forsvarskomité. En annen kom seg inn i Socialdemokratenes partiledelse, men måtte avgå etter få dager.

Centern ble også utsatt for infiltrasjon og ble tvunget til å forandre sin kandidatliste. En annen politiker ville selge (!) stemmene fra sin forsamling til Moderaterna i bytte mot politisk støtte til et nytt moskebygg.

Forskeren Sameh Egyptson som har publisert rapporten i Expressen er selv fra Midt-Østen og hans nye bok ”Holy white lies” belyser Det muslimske broderskapets strategi og infiltrasjon i Sverige.

(vår ovs. fra svensk)

Kilde: www.expressen.se

Source: Nettrevyen

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her