Kan brannen i Notre Dame dreie seg om noe helt annet enn vi tror?

Som de fleste har fått med seg nå ble den verdensberømte franske kirken Notre Dame herjet av brann sist mandag. Kirken brant på ingen måte ned, men fikk allikevel omfattende skader. Utfra det som skrives om hendelsen, skal katedralen nå være stengt. President Macron har bebudet at kirken vil bli gjenoppbygget i løpet av de fem neste årene.
– Kjære alle franskmenn og alle dere der ute som elsker Frankrike. Jeg deler deres sorg, men jeg deler også håpet. Nå har vi noe å gjøre og vi må handle. Lenge leve republikken, lenge leve Frankrike, sa Macron.
– Vi er et folk som skal bygge. Vi skal gjøre vårt nye Notre-Dame vakrere enn noensinne, sa han. En talsmann for katedralen sier den kanskje vil åpne igjen allerede om tre år.

Vi har her vært vitne til at en av de franske kulturskattene har blitt skamfert, noe som selvfølgelig rører ved det franske folks hjerte. Det man imidlertid skal være oppmerksom på er hvordan «politikk» bedrives i disse dager. Jeg vil herved lufte idéen om at katedralbrannen er en falsk-flagg handling. Med falsk-flagg menes at brannen slett ikke var noe uhell eller at den ble påtent av pøbel. Falsk-flagg operasjoner har florert opp gjennom historien, stikk i strid med det mange tror. Spørsmålet er hvilke «politiske» målsetninger som danner bakteppet for denne konkrete brannen.

La meg vekte mitt synspunkt litt annerledes ved å si følgende: hvis ikke brannen i Notre-Dame var en falsk-flagg operasjon, så skal jeg spise hatten min! Brannen ble ikke igangsatt av verken pøbel eller tilfeldige terrorister, men var tvert i mot bestilt av en liten men uhyre mektig maktelite. Brannen ble påsatt for å kunne realisere temmelig vidtrekkende og mørke «politiske» målsetninger.

Rolling Stone skriver at den den ferdig gjenoppbygde katedralen ikke skal minne om «et ikke-sekulært, hvitt europeisk Frankrike, men isteden være en refleksjon av dagens Frankrike. Et Frankrike som for tiden er under utbygging». Framtredende akademikere har også uttrykt sine sympatier ovenfor dette synet. Så hvordan skal katedralen nå vise seg å bli utformet? Skal vi være vitne til at katedralen nå blir prydet med islams halvmåne? Det ville jo passe utmerket inn i den lenge pågående flyktningekonspirasjonen, som har gjort at Frankrike har blitt oversvømmet med muslimer – mange uten reell flyktningestatus.

For slik spilles nemlig folk opp mot hverandre – kristne og sekulære franskmenn mot muslimske innvandrere. På denne måten skapes det splid, mens de reelle arkitektene sitter godt skjult der de spiser kanapéer og drikker sine paraplydrinker. For splitt-og-hersk er fortsatt noe som funker aldeles utmerket. Dersom man ønsker å kontrollere en befolkning, ja et helt kontinent for den saks skyld, er det bare å skape splid i befolkningen. Pisk opp harmen, pisk opp volden. Skap det totale kaos. Dernest tilby en «løsning» på kaoset. En løsning som slett ikke er noen løsning, men fordekket drakonisk undertrykking. Slik sett kommer løsningen gjerne i form av et krav om at befolkningen må levere inn sine våpen. Eller at politiet må bevæpnes. Eller at vi må ha betydelig mer overvåkning i samfunnet. Eller at vi trenger flere og strengere lover. Etc. etc. Eller, aller helst, en kombinasjon av disse. Selvfølgelig vil dette godtas uten videreverdigheter av en befolkning som er sliten av å sloss mot hverandre. Vi aksepterer maktelitens fordekte undertrykking som løsningen på kaoset. «Orden gjennom kaos» er velprøvd. Det virker fortsatt, og det vet de drakoniske individene som kontrollerer denne kloden gjennom pengesystemet.

I visse anledninger er planlagte terrorhandlinger som dette (i tillegg) iscenesatt for å trekke oppmerksomheten vekk fra viktige ting som makteliten ikke ønsker offentlighetens lys mot. I dette tilfelle muligens de gule vestene og protestene mot det forhatte regimet til Macron?

Elitenes spill går uansett ut på å oppnå total dominans, for dette gir den aller ypperste rus – for de.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her