KONG SALOMO OG JØRGEN HATTEMAKER

0
44

Joda, den ble henlagt den grove korrupsjonssaken - etter bevisets stilling til og med! Om man er overrasket? Ikke i det hele tatt Man stiller ikke så inderlig vel en godt gasjert ordfører og en enda bedre gasjert Havnesjef for retten for en skarve korrupsjon til noen hundre tusenlapper. Imidlertid - korrupsjonen i denne saken er åpenbar og et uomtvistelig faktum - de fikk store fordeler da de la til rette for skipsrederens utstillings -og reklamejippo!!

[sociallocker]Belønningen for velvillig bistand 17. Mai i fjor til denne skipsrederen med ikke så få svin på skogen i sitt bergenske rulleblad, til noen hundre tusen kroner - var småpenger for han. Luksustransport med eget fly til Venezias mest luksuriøse hotell passet madammen fra Kalfaret godt må vite.

Håper de begge får en god jul - det gikk jo bra denne gangen også, mens vi andre her nede på grasrota fikk nok en bekreftelse på at det definitivt er forskjell på Kong Salomo og Jørgen Hattemaker.

Skribent: Jan Egil Andal[/sociallocker]

Kjære leser

Norgesavisen trenger din støtte

hver dag kan du lese interessante og lærerike artikler i Norgesavisen.no.

Disse artiklene gjøres tilgjengelig for deg av et lite og hardtarbeidende team av dedikerte mennesker. Mennesker som jobber gratis fordi vi mener landet trenger flere uavhengige medier som ikke er underlagt politisk korrekthet.

Vær snill å gi en donasjon til arbeidet vi legger ned i Norgesavisen.no slik at vi kan videreutvikle Norgesavisen og nå ut til enda flere lesere.

På forhånd, tusen takk!

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 100

DEL
Forrige artikkelHVOR BLE QUINDEN AV?
Neste artikkelDet handler ikke om rakettskjold – det dreier seg om angrepskrig
Jan har sin bakgrunn fra bla Politiet og Bergens tidene. Har jobbet som fjernsynsreporter, videoredigerer og mangeårig journalist i Bergensk lokalfjernsyn. Jan har også jobbet som TV reporter for TVHordaland.

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR