Krigshauken Jens Stoltenberg logrer for mer krig i sin tale til den amerikanske kongressen

Vår tidligere statsminister og nåværende Nato-sjef Jens Stoltenberg talte nylig for den amerikanske kongressen. Både tilhørerne og den norske pressen var over seg av begeistring. Men talen var en stilstudie i historieforfalskning og krigsforherligende løgnpropaganda – uten at verken tilhørerne eller pressen bet seg merke i akkurat det.

Stoltenbergs korte oppsummering av annen verdenskrig og ettertida lød som følger – sitat:
Hitler kunne ikke blitt stoppet med fredelig protest.
Stalin kunne ikke blitt avskrekket med ord.
Sitat slutt.

Han unnlot her åpenbart å nevne at Sovjetunionen var det landet som primært bidro til å stoppe Hitler, og som led de desidert største tapene av menneskeliv. Ikke Vestmaktene og Nato, selv om Stoltenberg forsøkte å gi skinn av det. Nato ble opprettet først fire år etter andre verdenskrig.

Stoltenberg forsøkte også å gi talen et personlig tilsnitt da han sa – sitat:
Jeg husker godt da jeg var en ung rekrutt i den norske hæren under den kalde krigen. Våre styrker ble trent og utstyrt for å kunne stå i mot. Vi visste at vi ikke kunne stå opp mot Sovjetunionens styrke alene. Men vi visste også at vi ikke var alene.
Sitat slutt.

Stoltenberg var faktisk motstander av Nato den gang da. Som AUF-leder tilbake i 1985 bekreftet han nettopp det:
— Du er ingen utpreget NATO-tilhenger? spør journalisten.
— Nei, det stemmer. AUFs mål er å nedbygge blokkene og norsk utmeldelse av alliansen, svarer Stoltenberg, før han viser en mer forsonlig holdning:
— Men vi erkjenner samtidig at Norge sannsynligvis vil være medlem av NATO de nærmeste år. Derfor vil vi også stille krav til hvordan Norge skal opptre som alliansemedlem. Vi må kjempe for atomfrie soner og frys av atomvåpenarsenalene, sa Stoltenberg.

Under talen tok Stoltenberg «en Støre», ved å forsøke slå mynt på Utøya-hendelsen i 2011. Etter å ha omtalt denne hendelsen, gikk han sømløst over til å lovprise de økte budsjettene til Nato. Underforstått at flere våpen betyr mer fred. Og som om Nato ville kunnet stoppe Utøya-massakren. Stoltenberg sa i sin tale:
«I løpet av de siste to årene har europeiske allierte og Canada brukt ytterligere 41 milliarder dollar på forsvaret. Ved utgangen av neste år vil tallet stige til hundre milliarder. Dette gjør NATO sterkere. Disse pengene gjør oss i stand til å investere i de ressursene våre væpnede styrker trenger, inkludert avanserte kampfly, angrepshelikoptre, missilforsvar og overvåkingsdroner. Dette er bra for Europa, og det er bra for Amerika».

Meningsløst, men dette var allikevel billige poeng som åpenbart gikk rett hjem hos tilhørerne i kongressen og de integritetsløse løgnsprederne i rikspressen.

Hvor mange menneskeliv gikk tapt under den meningsløse Libyakrigen som Stoltenberg var sentral i å sende Norge inn i? Stoltenberg besluttet å sende Norge inn i denne krigen uten å ha innhentet mandat fra Storting og regjering – noe han var forpliktet til. Libyakrigen var derfor «Stoltenbergs krig», hvor norske jagerfly bombet mest. Til sammen slapp de norske jagerflyene 588 bomber over landet, flere steder hvor sivilbefolkningen holdt til. Man trenger ikke være spesielt oppvakt for å forstå at det gikk med langt flere liv i Libya enn under Utøya-massakren – som Stoltenberg forsøkte å sko seg på. Norge og Nato har for øvrig vegret seg for å ta rede på tallet omkomne i Libya. Betegnende nok. Det skal her nevnes at også Jonas Gahr Støre var sentral den gang han og Stoltenberg gikk bak ryggen på den norske statsforvaltningen og sendte Norge inn i folkemordet i Syria. Stoltenberg ble etter dette ny Nato-sjef, mens Støres belønning muligens vil innfris ved at han blir ny norsk statsminister ved det kommende valget. Tiden vil vise. Det er jo som kjent slik «politikk» fungerer, om man titter bak forhenget.

Donald Trump, som for øvrig har eskalert den amerikanske krigsdeltakelsen under sitt presidentskap, kan ikke få gitt Stoltenberg og seg selv tilstrekkelig med skryt:
Natos generalsekretær, Jens Stoltenberg, sa akkurat at det var som følge av meg at NATO har vært i stand til å drive inn mer penger fra sine medlemsstater enn noen ganger før – tross mangeårig nedgangstid. Det kalles byrdefordeling, sa Trump.

Med dette røpet Trump at Nato ikke er noen forsvarsallianse, men hans personlige pengeinnkrever. USA har krevd at stater med amerikanske militære baser må betale hva dette koster for en slik «beskyttelse». I tillegg har Trump lansert «Cost plus 50%». Det innebærer at han krever en ekstra bonus på 50% fra disse landene, på toppen av nevnte kostnader. Det betyr at dette er profittdrevet. Et bedre eksempel på mafiavirksomhet skal man vel lete lenge etter.

Og dette er et trist vitnesbyrd om at planeten Jorda er styrt av absolutt gale mennesker. Hadde det vært opp til folket selv å bestemme, hadde de store krigene opphørt temmelig umiddelbart. Krigene vi opplever er skapt av våre ledere, ikke oss – folket. Og disse lederne finner ikke så mye i politikken, for politikere er bare fotsoldater som må nøye seg med smuler fra de reelle ledernes bord. De virkelige lederne finner vi blant eierskapet hos de største industriene og de privateide sentralbankene. Penger er det som får verden til å gå rundt, og dessverre godtar befolkningen fortsatt dette bedraget.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

1 kommentar

 1. Wahabister, Sovjet, Hitler, Trump, NATO, Globale bedrifter og Media: alle er etablert, styrt og driftssikret av den samme organisasjonen. Hver gruppe styrer og manipulerer tilhengerne sine og samspillet deres med de andre gruppene.

  https://adlibris.com/no/e-bok/nazi-connection-to-islamic-terrorism-9781935071549
  https://adlibris.com/no/bok/the-naked-communist-9781630729233
  https://archive.org/details/nakedcapitalistr00skou
  https://archive.org/details/WallStreetAndTheRiseOfHitler_201903
  https://archive.org/details/HitlerWasABritishAgent

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her