Kristen kvinne nektet muslimsk mann giftemål – ble satt i flammer

44
9

Frieren, ved navn Rizwan Gujjar, hadde under lenger tid forsøkt å få kvinnen til å konvertere til Islam og gifte seg med ham uten å lykkes. Til slutt valgte han å helle bensin over henne og tenne på.

Les også: Islam: Brenner fanger levende, hogger hogger av armer og oppfordrer til terror mot barnehager

Kvinnen, som er i 25-års alderen, arbeidet som pleier hos en mann ved navn Saeeduz Zaaman, i nordøst-Pakistan. Ved et tilfelle da kvinnen var på arbeid og åpnet døren til huset, sto Gujjar der og utførte den avskyelige handlingen.

Hennes far, som ved tilfellet var på besøk på arbeidsplassen hennes, oppgir at han hørte et grusomt skrik. Da han gikk ut for å se hva som foregikk så han sin datter i flammer og den mistenkte, Rizwan Gujjar, løpende fra huset.

Les også: Muslimsk 19 år gammel jente dømt til døden av eldrerådet etter å ha blitt voldtatt

Asmas kropp og ansikt fikk 80 prosent brannskade. Det lokale politiet har pågrepet den mistenkte og han skal også ha innrømmet drapsforsøket til politiet.

Kun en liten prosentandel av befolkningen i Pakistan identifiserer seg som kristne. Minoriteten befinner seg under hardt press fra den muslimske majoritetsbefolkningen.

Angrepet mot Asma er bare det siste i en lang rekke angrep med religiøs bakgrunn i Pakistan.

Les også: Videoen norske feminister og islam-apologeter har store problemer med å forklare

Les også: Muslimsk kvinne (30) halshugget fordi hun handlet uten sin mann

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer England med syreangrep

Relatert:

The post Kristen kvinne nektet muslimsk mann giftemål – ble satt i flammer appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no | Foto: PEGLEG3

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

44 KOMMENTARER

  • Men denne religionen importeres til Europa. Fortsetter dette kontinuerlig så blir kristendommen erstattet med Islam. Det er kanskje det som er målet.

 1. Det bekrefter vel at islam er en delvis djevelsk religion. Ikke det at kristendom og jødedom er noe bedre. De har også sine djevelske ideoligier. Se bare hvor grundig kristendommen har herjet og ødelagt andre kulturer i alle verdensdeler. I talmud står skrevet at alle andre mennesker er individer eller vesener som jødene kan gjøre med for eget forgodtbefinnende.
  Religion i sin helhet er i alt for mange sammenhenger noe herk.

  • Gunnar Gude leser hele hver ramadan og utenom. Du viser meg vers. Hvis du skal skjønne hva konteksten er så må du lese vers som er før og etter. Ellers kan du forvandle hvilken som helst bok til noe som den ikke er.

   (Quran‭ 2:190) Fight in the way of Allah against those who fight against you but do not transgress, for Allah does not love transgressors.

   (Quran 2:256) There is no compulsion in religion. The Right Way stands clearly distinguished from the wrong. Hence he who rejects the evil ones and believes in Allah has indeed taken hold of the firm, unbreakable handle. And Allah (Whom he has held for support) is All-Hearing, All-Knowing.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR