Kritikk om farlig mobilstråling

Woman holding magnifying glass uid 1177693

Søkelys på Strålevernet

Ida Solheim skrev tidligere et poengtert og meget lesverdig innlegg i Aftenposten om ideologiske funksjonærer i Statens Strålevern og anklaget etaten for å avvise kritiske spørsmål.

Når en byråkratisk organisasjon får saklig og konstruktiv kritikk, går den direkte i forsvarsposisjon. Det statlige organ foregir å vite alt som er verd å vite om mobilstråling.

Derfor gjør de alltid det beste for oss, kom bare ikke her. Det finnes dessverre ingen ankeinstans for deres ”ekspertuttalelser”.

Når et offentlig organ med ansvar for et svært sentralt felt innen folkehelsen får anledning til å arbeide uten tilbakekoblinger, må det gå galt, både faglig og administrativt.

Direktør Harbitz i Statens Strålevern forsvarte seg i et motinnlegg i avisen med generelle og uimotsigelige alminneligheter. Den internasjonale kritikk som tidligere er fremsatt mot de nåværende strålingsgrensene fra WHO fortier han imidlertid.

NRK TV avslørte tidligere noe av humbugen i denne organisasjonen. Direktør Harbitz besværer seg over at ”enkeltpersoner uttaler seg med sikkerhet om helsefarene …. uten å ta seg bryet med å dokumentere …”

Ida Solheim har i et oppfølgende innlegg i avisen tatt seg bryet med å hjelpe direktør Harbitz med en rekke faglige referanser om helsefaren fra elektromagnetisk stråling.

Det publikum bør frykte, er at de vitenskapelige undersøkelser som motsier Strålevernets enøyde oppfatning om helsefaren, vil bli bagatellisert etter alle byråkratiets regler.

Source: Nettrevyen

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her