LESERINNLEGG: Trump reddet verden fra den 3. verdenskrig

9
86

Av Ivar Systad, samfunnsdebattør

President Trump vil gå inn i historien som en av de beste presidentene noensinne. Dette vil nok flere og flere være enige i etter som tiden går. Han kom i siste liten til å redde verden fra den 3. verdenskrig, som jeg tror ville blitt et faktum med Hillary Clinton som president.

President Trump er satt til å vekke verden opp ifra den dype politiske søvnen verdens nasjoner og befolkninger har befunnet seg i etter 2. verdenskrig.

Han har fått med seg Nord-Korea til å destruere sitt atomvåpenprogram. Irans ledere skjelver og befolkningen krever at mullahene må gi fra seg makten og stoppe sitt atomvåpenprogram.

President Trump sitter med et ess i ermet og det er at om noen skulle være gal nok til å prøve seg på et angrep på USA, så ville det være det samme som selvmord. Et angrep ville være nytteløst da raketter sendt mot USA ville bli sprengt med laser umiddelbart etter oppskyting. Dette vet også de fleste lands etterretning inkludert Nord-Korea og Iran.

FRED: Nedrusting av atomvåpenprogrammet til Nord-Korea, samt fred med Sør-Korea vil sørge for at Trumps presidentskap vil lyse på stjernehimmelen til evig tid. (Foto: Fredsmøte med statsleder og diktator Kim Jong-un tidligere i år).

Det er knyttet stor spenning verden over til suppleringsvalget i november i år som ser ut til å gå i favør av president Trump. Dette fordi demokratene som parti ser ut til å være i full oppløsning, og marxister og sosialister ser ut til å ta over partiet, noe som igjen vil føre til lav valgdeltakelse for demokratene.

Så det vil bli spennende å følge med på utviklingen videre i denne maktkampen, ikke minst med Trumps store oppgave med å stoppe den etablerte staten (the deep state) og fjerne den sittende demokratiske maktbasen (drain the swamp).

Måtte han lykkes med dette.

(Illustrasjon: Ben Garrison).

The post LESERINNLEGG: Trump reddet verden fra den 3. verdenskrig appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no | Foto: Public Domain

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

9 KOMMENTARER

  1. Trump har kraft og tyngde til å vippe makt eliten av pinnen. Det tar trolig noe lenger tid før de hjernevaske massene innser at åket letner og frykten for krig og elendighet fått oss til å gå itakt vil desimeres.
    Stå på Trump!!

  2. Hvis man leser mellom linjene så hadde vel ikke “guttungen” fra Korea ikke så mange valg etter alle sanksjonene. Da var det lurt å vise verden at han var villig til å ruste ned mens han samtidig fortsetter med produksjon av sine bomber og raketter i det skjulte. Han prøver å lure verden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR