Meningen med livet er oppdaget: Å ha det gøy med NPC-er

43

Forestill deg en skapning som er så hjernedød at den ikke kan fungere på egen hånd. Den behøver at andre tenker for den – at andre forteller den hva den skal mene, og hva den skal føle.

Vi snakker naturligvis om NPC-en.

En menneskelignende kjøttrobot, så åndsløs at den ikke har noen annen funksjon enn som underholdning for mennesker.

En bisarr skapning, uten verken indre dialog eller sjelsliv. Med en personlighet så generisk, at har du møtt én, så har du møtt dem alle.

Kanskje ikke det første vi forbinder med moro og underholdning. Men likevel er NPC-er en lite utnyttet ressurs når det gjelder å skape litt moro.

Full kortslutning

NPC-ene er preget av en meningsløs og programmatisk adferd. De opptrer kollektivistisk på en påfallende og latterlig måte. Alle har de samme meningene og holdningene, som de har fått utdelt gjennom massemediene. Det finnes ingen rom for individuelle tankemønstre, logikk eller resonnement.

På innsiden er NPC-en fullstendig død.

Likevel må den ufravikelig forholde seg til de programfestede adferdsmønstrene som den er blitt gitt. Disse adferdsmønster kan aldri, under noen omstendigheter, fravikes. Selv om enkelte av disse programpunktene som preger NPC-ene er selvmotsigende.

Det er nettopp her det lar seg gjøre å skape litt moro. Med å kortslutte NPC-enes programmering. Noe som kan la seg gjøre med å sette to likeverdige interesser hos dem opp mot hverandre. Eller å legge til rette for åpenbare følelsesmessige konflikter innad i dem.

Selv har jeg tidligere hatt stor suksess med å trolle allmøter om surrogati for homofile. Sist gang ved NTNU i Trondheim, hvor LGBT-aktivister holdt et foredrag om hvordan norske homofile par kunne få barn gjennom surrogati i land som India.

Da spørsmålsrunden startet, rakte jeg opp hånden og spurte:

– Hva med de etiske aspektene rundt at privilegerte hvite homofile utnytter fattige og undertrykte kvinner i den tredje verden til dette formålet?

Ikke uventet kortsluttet dette enkle spørsmålet hele konferansen. LGBT-aktivistene brukte lang tid på å svare på en problemstilling som de åpenbart ikke var forberedt på.

Etter mye om og men kom de frem til en selvmotsigende konklusjon. Nemlig at hvite homofile ikke kan utnytte fattige og undertrykte kvinner i den tredje verden til slike formål, men at det er homofiliens rettigheter å gjøre dette.

Med andre ord oppsto det en kortslutning hos NPC-ene. De fikk to tilnærmet likeverdige interessepunkter satt opp mot hverandre.

Noe som selvfølgelig ble krasj.

Kunsten å rope ulv

Ikke bare kortslutning av NPC-enes ideologiske programmering er underholdende. Det finnes mye annet gøy å gjøre med dem.

Som for eksempel å narre dem ut til motdemonstrasjoner mot en fiktiv markering. Gjerne på en dag hvor det er meldt sprengkulde, storm eller høljende regn.

Gå sammen med noen som NPC-ene er programmert til å hate. Arranger så en fiktiv demonstrasjon som strider med den ideologiske programmeringen til NPC-ene. Jo mer politisk ukorrekt, desto bedre. Bare finn på noe tøys, og søk om tillatelse til å avholde markeringen.

Tematikken må gjerne være banal.

Fortrinnsvis noe som «nei til innvandring», eller «nei til islam».

Tematikk som er garantert å trigge NPC-er.

Hvis du virkelig ønsker å mobilisere en masse NPC-er ut i sprengkulde og drittvær, så finn på noe skikkelig sprekt. Som «det er ok å være hvit», «heterofile menn er helt greit», eller noe i den dur.

Sørg bare for å holde arrangeringen noenlunde troverdig. Slik at NPC-ene blir hissige og mobiliserer.

Så blir de stående i kulda og drittværet og skrike «ingen rasister i våre gater», mens de fryser og blir forkjølet.

Gjør man dette tilstrekkelig mange ganger, vil NPC-ene bli så forvirret at de ikke lenger vet hvor de skal gjøre av seg den dagen en virkelig demonstrasjon finner sted.

God gammeldags trolling

Å trolle NPC-er på klassisk måte kan heller ikke undervurderes som metode for å skape litt underholdning.

Putt innvandringskritisk propaganda i postkassene deres, og se dem løpe til lokalavisene for å sutre.

Lag gjerne en liten flyer der du siterer Mein Kampf, og skriver at Hitler hadde rett. Full 1488-modus. Sånt gjør NPC-er skikkelig hissige. Sørg bare for å holde innholdet sånn akkurat på håret innafor norsk lov.

Eller skriv at kvinner hører hjemme på kjøkkenet eller noe.

Å se de sure trynene deres i avisene, med flyeren i hånda, er ubetalelig. De går rett på limpinnen hver gang. Jeg lover.

Source: Akroma.no

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her