MENS VÅRE POLITIKERE OG POLITILEDELSE

4
4

sover sin søte tornerosesøvn går desperadoer amok i gatene våre og skyter på hvem de vil - så pågår fortsatt debatten om norske politifolk skal få en rimelig mulighet til å beskytte både seg selv og befolkningen med utstyr som høver best.

Det krangles fortsatt daglig om våre politifolk er voksne nok til å gå med ladd våpen slik deres kolleger i hele verden har gjort i flere århundrer! I NATT SKJEDDE DET IGJEN I OSLO.

'Enhver borger med hodet i noenlunde orden må se at dagens våpenordning i politiet vårt er en smule molboaktig!

Vi krangler fortsatt om politiets fortsatte mulighet til å komme trygt hjem igjen til familie og barn etter vaktskiftet.

VILLE DU VÆRT I EN SLIK SITUASJON HVER GANG DU GIKK PÅ JOBB?

Skribent: Jan Egil Andal | Foto: Mats Danielsen

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

DEL
Forrige artikkelFaktisk: Helt usant
Neste artikkelFOTBALLINTERESSEN ER IKKE DEN SAMME LENGER – MÅ HA KVALITET
Jan har sin bakgrunn fra bla Politiet og Bergens tidene. Har jobbet som fjernsynsreporter, videoredigerer og mangeårig journalist i Bergensk lokalfjernsyn. Jan har også jobbet som TV reporter for TVHordaland.

4 KOMMENTARER

  1. Hvis vi ikke snart får et tilgjengelig og bevæpnet politi, vil jeg ha åpning for at hver og en av oss skal kunne bevæpne oss for egen sikkerhet!! Det skal vel ikke være sånn i et samfunn, at kjeltringene står fritt til å overfalle lovlydige borgere, samtidig som politikerne våre har gjort det straffbart å forsvare seg mot pakket?!

  2. 21 vådeskudd på under 3 mnd – inkludert ett vådeskudd på kronprinsessens skole er grunn til at norsk politi fremdeles ikke har full tilgang til våpen – men de har dem like nær som en jeger – det bør være tid nok – det å ha et våpen på seg gir en makt følelse som det ser ut til politiet ikke er modne for.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR