MI5 agent på dødsleiet: Diana ble drept!

Den pensjonerte agenten John Hopkins (80) kom med en tilståelse på dødsleiet: “Jeg drepte Diana”.

John Hopkins har gjort en rekke oppsiktsvekkende tilståelser etter at han ble utskrevet fra sykehuset i London og kun har uker igjen å leve.

Hopkins hevder å ha vært involvert i 23 likvideringer for Britisk etterretningstjeneste i perioden 1973 til 1999, inkludert likvideringen av prinsesse Diana.

Han jobbet for MI5 i 38 år som en agent og hevder han ofte ble brukt til likvidasjoner av personer som ble ansett en trussel mot Storbritannias nasjonale sikkerhet.

Hopkins, som har utdannelse som mekanisk ingeniør og sprengstoff ekspert,  hevder han også har omfattende erfaring med mindre konvensjonelle metoder for å ta livet av mennesker, inkludert kjemikalier og gift.

Den 80 årige Britten hevder å ha vært involvert i operasjoner under MI5 i 1973-1999, en periode han sier MI5 opererte mer i det skjulte. Hopkins var del av en celle på 7 agenter som var tiltrodd likvideringer av politisk karakter over hele Storbritannia. Det fleste offrene var politkere, aktivister, journalister og fagforeningsledere.

Hopkins sier at Prinsesse Diana var unik blant hans “samling” av offer, da hun var den eneste kvinnen han drepte, i tillegg til at hun tilhørte kongefamilien. Hun er også det eneste offeret som kongefamilien selv har gitt ordre om å drepe.

John Hopkins hevder å ha ambivalente følelser om drapet av Diana; “på den ene siden var Diana en vakker godhjertet kvinne som ikke fortjente å få livet revet bort” mens “på den andre siden satte Diana det britiske kongehuset i fare”.

Hun kjente til for mange kongelige hemmeligheter. Hun hadde et stort nag til kongefamilien og truet med å gå offentlig ut med en rekke beskyldninger. Sjefen min sa at Diana måtte dø og at han hadde fått ordrer direkte fra Prins Phillip.

VI MÅTTE FÅ DET TIL Å SE UT SOM EN ULYKKE

Jeg hadde aldri drept en kvinne før, langt mindre en kongelig, men jeg utførte ordre. Jeg gjorde det for Dronning og fedrelandet.

Neste steg i dette dramaet var å involvere media, under sterke innflytelse av kongehuset der alle uttalelser og kommentarer ble synkronisert for å fremstå troverdige. Hele operasjonen ble gjennomført veldig profesjonelt.

Alle britiske journalister adlyder sine redaktører som igjen adlyder Oligarker, som igjen vil ha sin gunst hos Kongefamilien. Fri presse eksisterer ikke Storbritannia, sier Hopkins.

VI UNNSLAPP DRAPSTILTALE

80 åringen, som tilbringer sine siste dager hjemme, regner med å bli tatt inn til avhør, men han sier at det bekymrer han ikke veldig mye. Hopkins sider “En etterforskning i denne sammenhengen er svært komplisert og vil ta lang tid da det er får skriftlige notater omkring MI5´s operasjoner og de fleste av mine kollegaer er døde”

Det viktigste vitnet i denne saken, Hr. Hopkins sjef, døde av et hjerteinfarkt tidlig på 2000-tallet og sjefen selv, nemlig prins Phillip vil aldri bli anmeldt for noe.

På spørsmål om hvorfor Hopkins ikke nektet å drepe Diana eller å avsløre komplottet før det skjedde forklarer han “MI5 agenter sverger troskap til Kronen og vi kan ikke være illojale til kongefamilien. I beste fall ville jeg blitt dømt for forræderi, og i verste fall ville Phillip ha bestemt en lite hyggelig skjebne for meg”.

Kilde: http://yournewswire.com/mi5-agent-killed-princess-diana/

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her