Montenegro, Albania og Norge erklærer at de vil fortsette sanksjonene mot Russland

35

EUs pressetjeneste melder at Montenegro, Albania og Norge i en erklæring sier at de vil fortsette sanksjonene mot Russland. Montenegro og Albania er kandidatmedlemmer til EU, og EUs råd applauderer denne erklæringa.

I det naziinfiltrerte regimet i Ukraina er det stor begeistring for dette. Regimet i Kiev har da også sluttet seg til denne erklæringa, går det fram av meldinga fra Brussel. Erklæringa er en blåkopi av EU-ledernes vedtak om å fortsette sanksjonene i ytterligere seks måneder. Det ville naturligvis ha vært en stor sensasjon om Norge for en gangs skyld skulle ha ført en sjølstendig politikk.

Vedtaket i EU ble drevet igjennom av Tyskland og Frankrike. Italia hadde signalisert at landet ville avslutte sanksjonene, men statsminister Giuseppe Conte hadde ingen andre land med seg på dette og unnlot å reise forslaget. Kypros, Hellas og Ungarn, som også er imot sanksjonene hadde også bestemt seg for å ligge lavt.

Og de moralske stormaktene Montenegro, Albania og Norge viser at de kan lystre når kommisjonen blåser i fløyta. Dette er så opplagt at det ikke en gang er noen nyhet i norske medier.

Source: http://steigan.no/

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her