NÅR SELV KONGEN OFFENTLIG FORNEKTER VÅR KULTUR!

NÅ KONG HARALD HAR DU LAGT DET STORE EGGET – IHVERTFALL SLIK JEG SER DET!

Så har også den politiske korrektheten nådd inn bak det norske slottets tykke murer, når et ellers respektert medlem av det norske kongehuset, selveste kong Harald svarer: “Hva er det norske”? på spørsmålet fra en journalist om hvorvidt han mener at det norske “mangfoldet” truer norsk kultur!!

Da er det kveld og lyset er slukket i det kongelige hodet – dessverre.

En slik uttalelse kan ikke tolkes annerledes enn et usminket svik mot den norske tusenårige kristne kulturen.

Her utfører Kong Harald historiens største og mest pinlige knefall for multikulturen som vi noen gang har opplevd her i landet.

Ikke siden landssvikeren Vidkun Quislings inntreden i statsledelsen ved krigsutbruddet, har jeg hørt en slik fedrelandsfiendtlig uttalelse.

Dette er flaut, dette er pinlig og useriøst og vitner om en mann som bøyer hodet sitt svært dypt for den politiske korrektheten. Dette min venn Kong Harald, var dråpen!!!

Jeg har lest mye om avdøde Kong Olav. Han hadde et klinkende klart prinsipp. Han svarte under ingen omstendigheter på spørsmål som dreide seg om politikk.

Norsk presse hadde også den gang den respekt og den anstendighet at de aldri stillte politiske spørsmål til noen del av kongehuset. Dette var et prinsipp!

Dillettanten som nå er den norske stats overhode har fallt for det uttillatelige – flaut, megetflaut!

Skribent: Jan Egil Andal

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Akkurat nå hviler driften av Norgesavisen.no på 1 person. Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene. Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av din støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende. Og gjerne gi din støtte en gang hver måned.

Tusen takk!

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 300 Månedlig

 

Forrige artikkelTyrkias krig mot kurderne: 200.000 på flukt
Neste artikkelMatteo Renzi langer ut mot Tyskland
Jan har sin bakgrunn fra bla Politiet og Bergens tidene. Har jobbet som fjernsynsreporter, videoredigerer og mangeårig journalist i Bergensk lokalfjernsyn. Jan har også jobbet som TV reporter for TVHordaland.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her