Exit «demokrati» – nasjonen ledes av idioter!

I VG kunne vi onsdag lese at «svenske Greta Thunberg (16) er nominert til Nobels fredspris». Hva har så denne jenta gjort for å gjøre seg verdig en slik ære? Jo, hun har etter sigende startet et enormt engasjement for å kunne motvirke klimaendringene. Bak «nominasjonen» står stortingsrepresentantene Freddy André Øvstegård (SV), Mona Fagerås (SV) og Lars Haltbrekken (SV).

– Vi har nominert Greta fordi klimatrusselen kanskje er et av de viktigste bidragene til krig og konflikt. Den massive bevegelsen Greta har satt i gang, er et veldig viktig fredsbidrag, sier Øvstegård til VG.

Hvorfor er dette en sak verdt å nevne? Er det ikke bare hyggelig at en ung jente får en velfortjent klapp på skuldra for sitt samfunnsengasjement? Nei! I bakgrunnen lurer det massiv løgn kombinert med gedigen korrupsjon. I løpet av samtlige heteperioder som vi har måltall for, viser det seg at mengden karbondioksid i atmosfæren har steget ETTER at temperaturen har steget. Bare dette ene faktum er tilstrekkelig til å kunne hevde at karbondioksid ikke er årsaken til temperatursvingningene på vår blå planet. Den absolutt mikroskopiske mengden karbondioksid som er menneskeskapt gjør også sitt til at dette faller på sin egen urimelighet. Sola er og forblir årsaken til temperatursvinginger på jorda. De andre planetene i vårt solsystem gjennomgår nøyaktig de samme temperatursvingingene som vi her på Jorda, skjønt på disse planetene er uten maktgale, korrupte idioter og nyttige politikerlakeier som forsøker tyne en befolkning for penger basert på karbonsvindel. Man trenger ikke engang være vitenskapsmann for å skjønne det jeg her sier – sunn fornuft rekker i massevis.


Prof. em. i geologi, Don Easterbrook, om karbonsvindelen – fra en senatshøring i 2013

Elitebedriften NASA er allerede avslørt for å ha manipulert temperaturdata, slik at oppvarmingen av Jorda skal virke mer voldsom enn det som er tilfelle. Likefullt fortsetter karbonsvindelen med uforminsket styrke. Også til tross for at autoriteter på relevante fagfelt slutter i sine fagforeninger – fagforeninger som stiller seg bak myten om karbondrevet drivhuseffekt. Hvordan i all verden kan denne svindelen unngå å bli avlivet, når vi tross alt har såpass lett tilgang på relevante og avslørende fakta? Vel, det viser hvilket massivt apparat som skjuler seg bak- og driver fram denne myten.

At norske politikere framstår som uvitende idioter og nominerer godtroende, unge ambassadører for denne svindelen, er forstemmende å oppleve. Har ikke disse politikerne tilgang på faglig ekspertise som kan sette ned foten for slikt? Eier de ikke skam? Men det kanskje aller største problemet er befolkningen selv. Nordmenn er altfor autoritetstro. Vi er ustyrtelig naive, og stiller ikke spørsmålstegn ved såkalt «etablerte fakta». I denne sammenheng «etablerte fakta» som karbonsvindelen. Og, ja, vi har ikke ryggrad nok til å sette ned foten for korrupte ledere som gjentatte ganger har demonstrert at de ikke følger noen demokratisk agenda, men en globalistisk sådan. Lykkes makteliten med å gi jenta fredsprisen for dette nonsenet, har de vel greid å grave løgnen enda dypere inn i norske borgeres hjernevinninger. Det skulle ikke forundre meg om jenta faktisk vinner prisen også. Ingenting kan utelukkes lengre i denne galskapens tidsalder. Jeg mener, de har jo tross alt gitt denne prisen til en haug morderiske krigshauker – slike som Obama og Kissinger. Fredsprisen har blitt meningsløs, en eneste stor vits. Den tjener i dag kun en mørk politisk agenda.

Og sånn går no dagan… Det norske folk har tydeligvis ikke lidd nok enda. Vi må nok derfor lide litt til; svindles litt til og utnyttes litt til. Men én dag renner muligens begeret over for Kari og Ola, slik at gluggene går opp. Det vil være dagen da den gjengse nordmann finner ut at nok får være nok, den dagen da korrupte og ignorante politiske ledere blir stilt til rette for det de har gjort mot nasjonen og dens befolkning. Klimasvindelen og den tilhørende plyndringen av statskassa er bare én av mange forbrytelser de har gjort seg skyldig i. Det er mye å øse av her, deriblant grunnlovsbrudd som da kontrollen med norsk energisektor ble overhendet til ACER.

Det er lenge siden Norge hadde vært noe reellt demokrati. Norsk befolkning holdes i realiteten som fanger i et fordekket diktatur. Vi er ofre for et vanstyre med som seiler under falskt flagg, forkledt som «parlamentarisme» og «politikk». I virkeligheten er dette et diktatur som i all hovedsak tjener storindustrien og bankene – og eierne som lurer i bakgrunnen, nemlig globalistene. Regningen for globalistenes kalas tilfaller selvfølgelig den allmenne norske borger via skatter og avgifter som bare øker i størrelse og antall.

Dette bevisst skapte vanføret fra våre ledere har aldri vært mer framme i dagen, så når tenker folket å reagere?

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

1 kommentar

  1. Jeg er redd du har rett Rolf… Har lenge pleid å si “Klima-endringer” “global oppvarming” er overdrevet men reell. Men når en oppgående professor sier at CO2 har ingenting med greia å gjøre, blir jeg bekymret. Da er alt eller nesten alt en total løgn. Hvis Greta Thunberg fikk fredsprisen eller bare blir nominert basert på ei løgn, hva pokker er vitsen med hele fredsprisen når den misbrukes så mye? NWO bruker klimasvindelen til å bla rettferdiggjøre ei verdensregjering som kan bli super-autoritær. Så mye for den fredsprisen…

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her