Den israelske forsvarsministeren Avigdor Liberman har såret verdigheten til  Nord-Koreas øverste lederskap ved å kalle Kim Jong-un en “madman” og truer nå med en nådeløs og massiv straff. Det er det statlige Nord Koreanske nyhetsbyrået KCNA som melder dette lørdag. Kommentaren kom som en reaksjon på noen israelske bemerkninger om hvordan den jødiske staten er påvirket av spenningen mellom Nord Korea og USA. I et intervju med den hebraiske nyhetssiden Walla” uttalte Liberman at Nord-Koreas leder, Kim Jong-un er en galning som sammen med lederne for Iran og Syria er en gal og radikal gjeng som truer den internasjonale stabiliteten. 

At Nord Korea også truer Israel er ikke akkurat en stor nyhet da regimet i Nord nå sender ut sine trusler i tide og utide. Søndag tok pave Frans til orde for å få på plass forhandlinger som kan finne en diplomatisk løsning på Korea krisen og paven foreslo blant annet Norge i en slik rolle. Fra Nord Korea ble pavens utsagn ikke møtt med annet enn forakt, og på DPRK News Service Twitter konto blir pavens utspill møtt med respektfull forakt. “Den romerske paven oppfordres respektfullt til å holde kjeft når det gjelder forhold på Korea-halvøya. Det Nord Koreanske regimet er ikke akkurat et regime som man kan forhandle vettug med, og derfor vil det bli svært vanskelig å finne en diplomatisk løsning på konflikten som stadig spinner lengre og lengre ut av kontroll. Den frittalende paven har tidligere hevdet at den tredje verdenskrig er begynt og kanhende at paven frykter at Nord Korea vil bli en ytterligere opptrapping av tredje verdenskrig. Samtidig med at retorikken mellom USA og Nord Korea blir stadig hardere, takker terrorgruppen Hamas Nord-Korea for all støtte de har mottatt fra Nord Korea i kampen mot den jødiske staten.

Nedtelling til krig med Nord Korea?

Den stadig mer brennhete konflikten på Korea-halvøya kan i følge president Donald Trump ende opp i en stor, stor konflikt mellom Nord Korea og USA. I Nord Korea forbereder de statlige mediene befolkningen på at landet snart kan befinne seg i krig. Samtidig melder media at flåtegruppen som ledes av hangarskipet USS Carl Vinson nå nærmer seg Nord Korea og er snart nær nok til å kunne gjennomføre angrep mot Nord Korea. Det er avisen North Korea Times som bruker den siste søndagen i april til å fortelle at president Putin har sendt tropper til den russiske grensen mot Nord Korea og Kina har utplassert 150 000 soldater mot grensen mot Nord Korea. Mange frykter at USA kommer til å gjennomføre et angrep for å slå ut Nord Koreas kjernefysiske kapasiteter og endel har allerede spekulert i om USA allerede nå saboterer Kim Jong-uns rakettprogram med å forårsake at rakettene eksploderer kort tid etter løft. Det er blant annet det israelske nettstedet Debka som rapporterer dette i en artikkelen “North Korea launches new missile. US sabotages”. President Donald Trump gjentok på ny advarselen om en krig dersom Nord Korea gjennomfører en ny kjernefysisk prøvesprenging.

Lar seg neppe ydmyke av Donald Trump

Nord Koreas unge diktator, Kim Jong-un vil neppe komme til å la seg presse til å oppgi sitt kjernefysiske prosjekt av flere grunner. For det første vil det være politisk umulig for Kim Jong-un å overleve med makten dersom han som øverste leder -viser svakhet overfor det Nord Korea offisielt omtaler som et “ondt og imperialistisk regime”. Et regime ledet av en stortalende klovn og krigsherre som nå feirer sine første ett hundre mislykkede dager som president. På Nord Koreas Nyhets Service Twitterkonto blir den amerikanske presidenten latterliggjort nesten daglig, og den unge diktatoren vil neppe sitte trygt som “øverste leder” dersom han lar seg presse til lydighet av Washington. I en siste trussel fra Kim Jong-un truer den nord-koreanske lederen med å senke en amerikansk atomubåt forteller pastor Paul Begley i dette klippet. Paul Begley holder i likhet med andre profetigranskere grundig øye med utviklingen mellom Nord Korea og USA. En situasjon som kan lede til en større krig i regionen.

Source: Søkelys.com | Foto: DPRK News Service

Norgesavisen.no trenger din støtte…

Kjære leser,

hver dag kan du lese interessante og lærerike artikler i Norgesavisen.no.

Disse artiklene gjøres tilgjengelig for deg av et lite og hardtarbeidende team av dedikerte mennesker. Mennesker som jobber gratis fordi vi mener landet trenger flere uavhengige medier som ikke er underlagt politisk korrekthet.

Vær snill å gi en donasjon til arbeidet vi legger ned i Norgesavisen.no slik at vi kan videreutvikle Norgesavisen og nå ut til enda flere lesere.

På forhånd, tusen takk!

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 100

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR