Norge, en barneverns-versting: Raser mot barnevernet og politi etter bilder av gutt som føres bort i håndjern fra sin mamma

Blir kvalm av og se barn i håndjern…. Politi som går med på dette har ikke ryggrad, skriver en av dem som har sett videoen

Den norske barnevernsskandalen vokser og vokser under den borgerlige regjeringen. Familieminister Kjell Ingolf Robstad ser ut til å mangle nødvendig handlekraft og empati til å gjøre noe med uretten mange opplever. Et stort antall klager til menneskerettssdomstolen i Strasbourg gjør at Norge nå blir ansett som barneverns-versting i Norden. I følge avisen Dagen er det nå hele 30 norske barneverns-saker som står i kø for behandling i menneskerettssdomstolen, og det er ventet at Norge vil tape i mange av sakene. I mellomtiden fortsetter norsk barnevern å angripe familier og splitte barna fra sine foreldre.

Det ble nylig kjent at en ung gutt under barnevernets omsorg, måtte sove på en punktert luftmadrass uten å ha en egen seng eller noe annet på rommet. Det norske barnevernet fremstår som et kynisk og umenneskelig system, og mange blir rystet av bilder som viser hvordan barnevernsansatte i allianse med politiet i håndjern fører bort en ung gutt som hadde rømt fra en barneverns-institusjon for å være sammen med sine foreldre han er glad i.

I følge Dagbladet er det 32 saker mot Norge og barnevernet som skal bli vurdert i menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg

Både politiet og barnevernet bruker grove tvangsmidler og maktmisbruk for å få en 14-åring til å bli tilbakeført til en barneverns-institusjon som flere oppfatter som noe som mest minner om konsentrasjonsleirer med dårlig behandling. Video av politiets og barnevernets maktmisbruk og overgrep har skapt sterke reaksjoner på Facebook etter at den ble delt av guttens familie.

Flere reagerer på at 14-åringen blir påført håndjern fordi han ønsket å være hos sin virkelige familie, mens andre mener det som skjer mest minner om Kina. “Man skulle nesten tro at dette var under krigen, eller i Kina,” skriver en av dem som har sett videoen, mens Coys Muller skriver dette: ”men det driter både politi, BV og den norske stat i, og vår kristne familieminister gir en blanke i, for der i gården har man fjernet nestekjærlighet.”

”Dette er klart i strid med folkeretten og menneskeretten. Når er denne video tatt opp,” spør Mike Axdal.

”Blir dårlig av dette… stakkars lille gutt,” skriver Gry Wiblemo.

“Overgrep i statens navn. Hva sier du om dette Erna Solberg?,” spør Jarle Marius Fjeldheim.

“Dagens samfunn minner meg på 9 april 1940, da Oslos innbyggere sto langs Karl Johans gate og applauderte når de tyske soldatene marsjerte i gata. Når det norske folk aksepterer dette svineriet man ser her, så kan man undre seg på om den gjengen som stod å applauderte tyskerne har økt noe radikalt. Hadde den jevne nordmann vært normalt skrudd i hodet, så hadde man aldri akseptert slik galskap. Det er ett soleklart tegn på at sosialismen/kommunismen bør fjernes fra denne jord,” skriver Leif Helge Bakke.

Frank Robert Jørgensen reagerer slik på synet av gutten i håndjern: “Føler meg såååååå jævlig trygg i Norge…. Når politi må sette på håndjern på en 14 åring for og få han med. Og samtidig være mannssterke…. Og hva gjør det til at dem får lov til og bruke makt på denne måte?? Lærere får jo ikke lov til og bruke makt ved og skille to elever i slåsskamp i en skolegård engang. Og når en 14 åring rømmer hjem, så setter jeg meg i sterk tvil om at det er i hjemmet det er problemer, men muligens tilrettelegging i hjemmet for dem som skal være der og bistå med det. Dette ser for meg ut som nok eksempel på svikt i systemet og ikke i hjemmet.”

Uverdig politiarbeid! Sløser bort ressursene. Barnevernet med bistand fra politiet bruker grove tvangsmidler og maktmisbruk for å få en 14-åring til å bli tilbakeført til barnevernsinstitusjon etter å ha rømt hjem til familien sin. Barn skal ikke settes i håndjern. [det] Sier mye om rettsikkerheten i Norge, og rettighetene som svekkes…Slått opp av Tonje Omdahl, Onsdag den 7. august 2019

Blir dårlig av dette… stakkars lille gutt😢 Gestapo på ferde ,å dette er i fredstid, Skjønner ikke helt at dem som utfører oppdraget orker å synke så lavt som dette!!!
Tenk om dette var deres eget barn 😥😰 “Skal tro hva politi og barnevernet hadde sakt og gjort om dette hadde skjedd med deres barn om det skjedde når dem var hjemme hos seg selv og ikke på jobb. Det er helt forkastelig og sette håndjern på en 14års gammel gutt som kun ville tilbake til familien sin. En slik makt missbruk mot uskyldige barn er en skam. Det er ikke mye værn om Barnet slikt som dem holder på i denne videoen. Politiet går ut i media og sier at dem har mangel på resusjer for og utføre oppdrag blandt kriminelle gjenger og holde orden i byene,men et slikt overgrep mot barn har dem plutselig resusjer til,med og ødelegge et barn for resten av livet. Skammelig!” skriver Roy Ford Lauritsen.

At mange reagerer på å se videoer hvor politiet anvendes som barnevernets håndtlangere og tar i bruk håndjern og makt for å skille en gutt som ønsker å være hos sin familie er både sunt og forståelig. Dette er misbruk av politiets ressurser og et overgrep mot et barn som ønsker å være hos sin familie, og ikke i en iskaldt barneverns-system hvor profitt teller mer enn omsorg og medmenneskelighet. Norge har en lang vei å gå når det gjelder å få på plass et familievern-system som ikke påfører barn håndjern for å plassere dem i en iskald institusjon som minner mer om en konsentrasjonsleir enn et godt og kjærlig hjem.

Source: Søkelys.com

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her