Norges kjempegaver til Soros-stiftelse må få konsekvenser

13
6507

Norge planlegger å gi omkring 7.000.000.000 kroner, sju milliarder, til den private Batorystiftelsen i Polen, som er kontrollert av spekulanten og multimilliardæren George Soros.

Reaksjonene på dette er sterke i Polen, fordi regjeringa der oppfatter det som en utidig innblanding i indre polske forhold. Reaksjonene burde være sterkere i Norge.

Sju milliarder kroner er et vanvittig stort beløp. Det er i overkant av halvparten av hva Kulturdepartementet har på sitt budsjett for 2017. Det er langt mer enn det kostet å bygge Operaen i Oslo.

Dette enorme beløpet vil regjeringa Solberg gi bort til Soros og hans stiftelse i Polen. Hva er det de har puttet i godteposene til Erna Solberg?

På nettsidene regjeringen.no finnes det ingen dokumenter som kan fortelle hva denne Batorystiftelsen er, hvorfor regjeringa gir penger til den, eller hva slags kontroll Norge har med bruken av disse pengene.

Regjeringa har sagt at den ønsker å fordele pengene gjennom «en operatør som er uavhengig av polske myndigheter.»

Batorystiftelsen er riktignok uavhengig av polske myndigheter, men uavhengig er den ikke. Den inngår i det høyst partiske programmet til milliardæren George Soros og driver både polemikk mot Minsk-avtalen i Ukraina og infilrasjonsforsøk i Hviterussland. Dens støtte til NGOer i Polen likner også veldig på det Sorosstifelsene har gjort i andre land som forberedelse til såkalte fargerevolusjoner.

Det er neppe tilfeldig at stiftelsen har valgt navn etter den brutale polske krigerkongen Stefan Báthory, som også var hersker over storhertugdømmet Litauen og førte krig mot Russland.

Men hvorfor skal Norge gi penger til Soros? Det finnes ikke noe dokumentspor verken i Storting eller regjering som redegjør for dette. Det finnes ingen utredninger, ingen kritisk anaylse og ingen transparens.

En slik uansvarlig omgang med norske skattepenger er ikke bare utenrikspolitikk. Det er i høy grad norsk innenrikspolitikk. I beste fall dreier dette seg om grov uforstand i tjenesten fra utenriksministeren og statsministerens side.

Men er det noen politikere eller medier i Norge som vil grave i dette?

Dette er også opplagt en sak for riksrevisjonen. Eller er det et sånt kameraderi mellom høyremannen og riksrevisor Per-Kristian Foss og hans partifeller Solberg og Brende at han lar være å utøve sin kontrollplikt?

HVA DU KAN GJØRE FOR Å HJELPE TIL MED Å SNU DENNE UTVIKLINGEN?

Du kan kjøpe et abonnement på Norgesavisen https://norgesavisen.no/abonnere/ og/eller gi en donasjon https://norgesavisen.no/donasjoner/ slik at Norgesavisen.no når ut til en større del av befolkningen med denne informasjonen.

Source: http://steigan.no/ | Foto: Niccolò Caranti

La oss påvirke fremtiden

Kjære leser av Norgesavisen.no,

NORGE er inne i en skjebnetid, og vi kan miste vårt dyrebare fedreland for alltid. Vi er ennå i flertall, men vi har ikke mye tid på å snu denne utviklingen.

La oss gå sammen om å sette en stopper for befolkningsutviklingen der vi går mot våre sikre død. Gi en donasjon til Norgesavisen.no og vi reinvesterer dine penger i markedsføring slik at vi når ut til flere med dette budskapet.

Med en felles innsats kan vi påvirke politikerne og vår fremtid. Med en felles innsats kan vi berge landet.

 

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 250

DEL
Forrige artikkelThe Truth About Macron
Neste artikkelHAR VI GLEMT KRISTENDOMMEN?
Norgesavisen.no er et talerør for samfunnsengasjerte journalister, skribenter og forfattere som ønsker å fremme norsk kultur og identitet, og samtidig sette skråblikk på nyhetsbildet. Norgesavisen har ingen redaktør, men en redaksjon som tar stilling til hvilke artikler som publiseres. Om du har lyst å skrive for Norgesavisen, anbefaler vi deg å lese følgende: Norgesavisen søker samfunnsengasjerte skribenter

13 KOMMENTARER

 1. HVEM PROPAGANDERER NORGESAVISEN FOR?

  Norgesavisen legger mye sverte bak å få oss til å tro at venstresiden og kommunisme 2.0 står bak New World Order konspirasjonen. En reell konspirasjon, men en komplett kortslutning med hensyn til de maktmennesker de mener fremmer verdenskommunisme og Agenda 2030.

  Hvordan er det mulig å blande kortene så absurd som her? Dette ligger det endel arbeid og ressurser bak. Slik at det kan ikke være gjort bare i vannvare av kunnskapsløse personer.

  https://norgesavisen.no/verdensregjeringen/

  • Etter over 3 år med daglige politiske saker begynner det å danne seg et bilde som vi i Norgesavisen har etter beste evne forsøkt å tegne opp. Før du kaller dette “propaganda”, burde du ikke først forsøke selv å gå i dybden for å undersøke om det kan være noe sannhet i det som presenteres på siden om Verdensregjeringen. Siden har en egen film seksjon hvor Obama, Bush senior or junior m.f. står frem og forteller om New World Order. Siden har også en egen dynamisk nyhetsstrøm av artikler som Norgesavisen har skrevet om som underbygger teorien på siden om Verdensregjeringen. Det er som du også skriver lagt ned et betydelig arbeid i å finne løse tråder og da blir det for lettvint av deg å avfeie dette som “propaganda”. Propaganda for hvem?

 2. Samtlige politikere som er med på denne korrupsjonen, samt delaktige i menneskesmugling over Middelhavet bør og MÅ stilles for Riksrett og avsettes!
  Da blir det ikke mange politikere igjen på tinget, -så håper de setter inn normale folk som ønsker å ta tilbake Norge, stenge grensene, si opp asylinstituttet, bistand til kreti og pleti, og fremfor alt få tilbake folkets nasjonale følelser og identitet som er fratatt oss -og det begynte med landssvikerne Gro & co!

  Nasjonalister -alt for Norge til høsten ved valget . – Stem Alliansen!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR