Norgesavisen.no søker samfunnsengasjerte skribenter!

writerNorgesavisen.no søker samfunnsengasjerte skribenter som har lyst å til bidra med artikler og innlegg på frivillig basis.

Vi som står bak driver Norgesavisen.no på frivillig og idealistisk basis fordi vi mener Norge trenger et alternativ til dagens aviser.

Om du brenner for en sak eller generelt er samfunnsengasjert og opptatt av vårt lands utvikling, vil vi gjerne høre fra deg.

Dette prosjektet er foreløbig et dugnadsløft. Det utbetales derfor ikke honarer for artikler som blir publisert. Om vi derimot kommer langt nok til at Norgesavisen.no tjener penger, vil vi naturligvis betale for nye innlegg som publiseres etter avtale med ledelsen.

Innlegg og artikler som bli publisert i Norgesavisen.no, publiseres samtidig på vår Facebook-side og på veggen til alle som følger oss på Facebook.

For deg som bidrar med spennede og gode innlegg, kan Norgesavisen.no bli ditt springbrett som journalist/skribent, og gi deg et kjent navn i Medie-Norge. Har du egen blogg kan Norgeavisen.no bidra til økt trafikk og interesse om det du skriver i bloggen. Om du ikke ønsker fokus på din person, kan du skrive under Pseudonym.

For å publisere artikler i Norgesavisen.no, klikk her:

Publiser

Vennlig hilsen oss i Norgesavisen.no