Norgesavisens jule-quiz med mening!

Natt til torsdag 8. november kræsjet den norske militære fregatten «KNM Helge Ingstad» med oljetankeren «Sola TS» ute i Bergens-skjærgården. Etter sigende skal det ha blitt bedrevet navigasjonstrening ombord på fregatten på det angjeldende tidspunkt. Fra opptak av radio-korrespondansen mellom tanker og fregatt viser det seg at fregatten hadde god tid på seg til å manøvrere unna eller, i ytterste konsekvens, stoppe opp. Det som hendte var imidlertid at fregatten gikk med full fart inn i skroget på oljetankeren. Heldigvis gikk dette mye bedre enn noen kunne drømme om. Kun fregatten fikk skader og senere sank den. Oljetankeren fikk bare mindre skader, uten at olje lakk ut.

Vi spør her våre lesere om hva dere tror gjenspeiler virkeligheten her. Tror dere dette sammenstøtet skyldtes…
1) …at novisene ville ha litt fart og spenning og derved overmannet sine erfarne mentorer på broen før de satte kurs for oljetankeren med gassen i bånn?
2) …at dette var et mislykket terroranslag som bl.a. var ment å skulle ta folkets oppmerksomhet vekk fra den kommende norske tilslutningen til globalist-svindelen som går under navnet «FNs migrasjonspakt»?

For å stemme, gå til avstemmingen på Norgesavisens facebook-vegg – her.

Bonusspørsmål til de som valgte alternativ 3) – dette spørsmålet kan dere besvare for dere selv: Helge Ingstad var her rekruttert til Nato-øvelsen «Trident Juncture», en øvelse som pågikk i samme område da kræsjet skjedde. Tror du at terror- og angrepsalliansen Nato var innblandet i dette plottet?

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her