Norsk barnevern ER blitt en Folkefiende!!

Av oss som driver med hjelpearbeid i forbindelse med folks møte med norsk barnevern blir man tidvis ganske så forbannet.

I går ble jeg kjent med et tilfelle hvor en mor og bestemor(mormor) på nordvestlandet ikke lengre får se sin ca.to år gambe lillegutt.

Jeg fikk se brevet fra barnevernet der barnevernet fratok mor besøksordningen i en tid hvor juleforberedelser står for døren.

Dette betyr også eksakt at julegaver ikke tillates gitt barnet.

DET i seg selv er ingen nyhet, for dette vet man fra før i våre kretser foregår, men at man skal la et lite barn bli nektet all kontakt med sin mor er direkte hjerterått!

Man kan mistenke at denne barnevernslederen ikke er riktig klok! Mange slike hadde nok skåret høyt om man ble testet for psykopati!

Med hilsen

Ellinor Nerbø

NBBO

Norsk Bistand for Barnevernsofre

Skribent: Ellinor Nerbø

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Akkurat nå hviler driften av Norgesavisen.no på 1 person. Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene. Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av din støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende. Og gjerne gi din støtte en gang hver måned.

Tusen takk!

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 300 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her