NPC-saken eskalerer ytterligere

Kulturmarxister over hele den vestlige verden reagerer på NPC-memer. Disse gruppene er bokstavelig talt i fullstendig harnisk over en simpel meme, som viser et grått uttrykksløst ansikt – en NPC. 

Kanskje er det ikke så rart at de reagerer. Tross alt har de blitt tatt på kornet og avslørt som de umenneskelige og personlighetsløse figurene som de faktisk er.

Les også: NPC-hypotesen kan vise seg å stemme

Figurer som ikke evner å tenke eller resonnere på egen hånd. Som trenger ferdig fordøyde holdninger og meninger. Som mangler kreativitet, følelser, personlighet, og alle andre menneskelige egenskaper.

Unektelig blir det en del ufrivillig morsomme reaksjoner. Bare se her:

https://platform.twitter.com/widgets.js

Jepp, her har vi det. Denne videoen er ikke-ironisk ment. Her ser vi en vaskeekte venstreraddis, med pussyhat og dunbart. Ikke helt ulik idiotene som vanker i miljøet rundt norske «Antirasistisk Senter».

Ingen norsk omtale, enda

Frem til nå har saken med NPC-er hovedsakelig gått av skaftet i USA, Storbritannia og Canada. I den engelsktalende verden. Men fenomenet brer seg også til land i Europa som ikke tilhører anglosfæren. Blant annet Tyskland, Østerrike og Frankrike.

Twitter har i løpet av det siste døgnet fjernet tusenvis av brukere som harselerer med kulturmarxister og SJWs med NPC-memet.

Her i Norge er det enn så lenge relativt stille. Men saken er helt klart på vei. Den kommer nok til å få de mest instrumentelle og programmatiske omtaler av NPC-er i norske medier.

Tross alt vil NPC-er reagere som NPC-er alltid gjør. Uansett hvor de er i verden.

Innavlede antirasister og antifascister i Norge kommer nok til å hive seg på saken de også etter hvert. Jeg venter i spenning.

Fantastisk trolling

Kanskje særlig på Twitter har NPC-memet skapt reaksjoner blant venstreradikalere. I hovedsak klager raddisene over at de blir dehumanisert av memet. Men jeg kan ikke se at det er noe gyldig poeng, all den tid venstreradikalere ikke har menneskelige egenskaper. I beste fall er det bare pretensiøst.

Uansett så har memet lagt grunnlag for en hel del fantastisk god trolling.

Source: Akroma.no

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her