NRK BRYTER BARRIERER!

10
10

Nå legges det ikke lokk på virkeligheten lenger. NRK- Dagsrevyen avslører i kveld at 70% , altså 3/4 av lovbryterne her i landet nå har "ikke vestlig bakgrunn". I et innslag i kveld avsløres den virkeligheten vi har levd med her i landet etter at de største innvandringene har begynt å vise seg på kriminalstatistikkene.

At en overveldende del av den kriminalitet som finnes her i landet begås av innvandrere har vi vel egentlig visst lenge - men her går NRK foran og i kveld kom sannheten frem i lyset.

Nå gjenstår bare at SSB - Statistisk Sentralbyrå som vokter over hvilken statistikk som skal offentliggjøres eller ikke i et t av verdens fremste demokratier - gjør jobben sin og etter hvert begynner å bli ærlig og åpen overfor den norske befolkningen.

Noe går fremover i dette landet.

Skribent: Jan Egil Andal | Foto: NYHETSSPILLER, NYHETSSPILLER / NRK

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

10 KOMMENTARER

  1. Ingenting på dagsrevyen 12 september ihvertfal. Skulle gjerne sett/hørt NRKs version. Men jeg fant til gjengjeld en artikkel på “Nettavisen” (2016) om temaet:

    36% av alle straffedømte i Norge er ikke født i Norge. Andre kilder oppgir lignenede tall. Innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre utgjør imidlertid bare 14,8%. av de straffedømte. En stor andel straffedømte er altså bare “gjester” i Norge. Jeg kan i den sammenheng nevne at innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre utgjør i dag 16,8% av befolkningen. (SSB). Er det da riktig å si at kriminalitet er knyttet opp mot innvandrere?
    http://www.nettavisen.no/nyheter/her-er-tallene-pa-utlendinger-og-kriminalitet/3423252224.html

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR