Å diskriminere noen på grunn av sin hudfarge er forbudt i henhold til norsk lov.

Allikevel reagerer ingen når to profilerte politikere på venstresiden offentlig går ut og mener at man skal forskjellsbehandle mennesker i Norge nettopp basert på sin hudfarge.

Dette kan man lese i mandagens nettutgave av Aftenposten, signert Mansoor Hussain (18), skoleringsansvarlig, AUF i Oslo:

MEN LA OSS NÅ SE PÅ HVORDAN EN REGJERING SOM ER HVITERE ENN SNØKAOSET PÅ ØSTLANDET DEN SISTE TIDEN, SKAL FOKUSERE PÅ INTEGRERING.

MED VAGE FORMULERINGER OG ET BLENDAHVITT LAG HAR NÅ SIV JENSEN (FRP), TRINE SKEI GRANDE (V) OG ERNA SOLBERG (H) ERKLÆRT KRIG FOR INTEGRERING. DEN GJENGEN SOM IKKE GREIDE Å GI EN ENESTE AV DE 20 STATSRÅDSPOSTENE TIL EN PERSON MED INNVANDRERBAKGRUNN.

Hussain har kanskje glemt at tre av de fem største innvandrergruppene i Norge er polakker, svensker og litauere. Og bak dem følger tyskere, dansker og russere. Og de er alle hvite. Men ingen av disse gruppene har klaget på sammensetningen i den norske regjeringen eller mangel på representasjon.

Så da har det ikke noe med innvandring og integrering å gjøre. Det har med hudfarge å gjøre.

Og da har man altså brutt norsk lov.

Relatert:

The post Ny grov rasisme mot nordmenn – denne gang fra AUF-representant appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no | Foto: Cornelius Poppe

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 100

DEL
Forrige artikkelNATOs bedragerske krig for kvinner
Neste artikkelStatus for gambling i Norge
Norgesavisen.no er et talerør for samfunnsengasjerte journalister, skribenter og forfattere som ønsker å fremme norsk kultur og identitet, og samtidig sette skråblikk på nyhetsbildet. Norgesavisen har ingen redaktør, men en redaksjon som tar stilling til hvilke artikler som publiseres. Om du har lyst å skrive for Norgesavisen, anbefaler vi deg å lese følgende: Norgesavisen søker samfunnsengasjerte skribenter

6 KOMMENTARER

  1. Håper folk våkner omsider – defor må vi aldri godta islam her i landet og heller ikke i europa. Men det underlige at den gamle paragrafen i grunnloven ikke blir brukt med at det er kun 3. generasjons innvandrere som får lov å bli politikere. Hvis den paragrafen er strøket så er det pga politikere som har latt eu lovene overkjøre grunnloven som faktisk er landsforræderi – Les paragraf 1 og 2

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR