Opp av sofaen, ut i gata!

I dag tenker jeg begi meg ut på konspiratorisk filosofering uten blygsel. Jeg tenker utfordre leserne til å «tenke litt uttafor boksen», som det heter. Fra min egen erfaring og fra mine informanter og egne undersøkelser opp gjennom årenes løp har ett og annet lys gått opp for meg. Og jeg kan jeg love det norske folk én ting: Det er verken vi, folket, eller politikerne som bestemmer i vårt såkalte demokrati. Og de som ikke skjønner dette elementære faktum, er henvist til en tilværelse i lala-land. I forvirring. Bevisene for det jeg her sier er så til de grader framme i dagen, at det burde være unødvendig å nevne det. Allikevel sier jeg det igjen: Politikerne er bare mellommenn for den reelle makta – «djupstaten». Inne på tinget finner vi politikere med høy beslutningsmyndighet som utfører djupstatens tjenester i full visshet om at de spenner bein under demokratiet og fører folket bak lyset. De gjør dette med viten og overlegg – sjeleløse tyrker. Støre tilhører denne kategorien. Han er et sjeldent kynisk individ. Andre politikere er av typen «nyttige idioter» for nevnte makt – såkalte pushovers som ikke fatter hele bildet og hva de egentlig er med på. De danser på kommando og gjør som de blir fortalt. Bent Høie er et eksempel i så måte. Hvordan ellers kunne en fyr med hotellfag-utdannelse blitt helseminister, hvis det ikke var for at han var en lydig maur som gjør som han blir fortalt? For Høie holder det å kjenne seg viktig som politiker.

Folket er narret til å tro at makten bor i politikken, og at det derfor gjelder å stemme på riktig parti for å få bukt med samfunnsproblemer. Ingenting kunne vært fjernere fra virkeligheten: «politikk» er en blindgate som naive borgere narres inn i. Og dette narreriet funker jo så det griner, det er åpenbart. Folk går mann av huse for å putte seddelen i stemmeurnen. I kommentarspaltene kan hyler man om en annen ting ala «BOIKOTT Erna, Siv og resten av FrP ved det kommende valget» og dets like. Det viser bare at man har tatt åtet med snøre og søkke. Slik snurrer djupstaten folket rundt lillefingeren, ved å leke splitt og hersk med folket. De demoniserer et en bestemt politisk blokk, gjerne ved å eksponere dumheter begått div. politikere. Brød og sirkus så langt øyet kan se, og folket er helt med på notene. Infantiliteten toppet seg med Støres imbesile angrep på Listhaug. Her rista han ut alle ess han hadde opp i ermet, om «disse farlige konspirasjonsteoriene», Utøya etc. Listhaug hadde helt rett da hun hevdet at saken mot henne hadde gjort norsk topp-politikk til en barnehage. Meget treffende beskrivelse.

Vel, slik narres folket: vi tror at vi må løpe til stemmeurnene og velge rett stemmeseddel. Og via blindsporet «politikk» passiviseres vi. «Frelserprogram» som jeg kaller det, for her gjelder det å ikke gjøre noe selv, annet enn å stemme på den rette frelseren. Enten frelseren er en «Donald Trump» eller et «Høyre» eller et «Venstre» eller… Av den grunn er det utrolig fint at franskmenn nå har begynt å skjønne tegninga, nemlig at politikken er et narreri brukt mot befolkningen. Franskmennene har omsider fått rumpa ut av sofaen og kommet seg ut i gatene! Handling har blitt det naturlige neste steg! Forresten planlegger Macron og resten av den franske regjeringen å mobilisere 89 000 politi i gatene for å kunne stagge demonstrantene under demonstrantenes varslede aksjon i morra, lørdag. Mon tro hvordan situasjonen der vil arte seg videre. Det er i alle fall tydelig at Macron ikke lengre bagatelliserer de gule vestenes opprør… Det brenner under beina på elite-lakeien Macron og resten av den korrupte franske regjeringen nå. Endelig!

Hvor lenge vil det ta før andre land tar etter franskmennene? Hvor lang tid vil det ta før vi ser dette utspille seg i Norge? For å si det slik, det vil ikke skje før vi har skjønt A-B-C om skjult makt. Tenk, nordmenn greier ikke engang se for seg muligheten for at norske valg er manipulert. Det er rett og slett utenkelig for oss at slikt fusk kan finne sted. Hva som gjør nordmenn så naive, er ikke lett å skjønne. Den beste grunnen jeg kan komme med er tanken om at «korrupsjon og svindel kan ikke skje i Norge, simpelthen fordi dette er Norge». Ja, akkurat. Jeg tror faktisk at det er akkurat så dumt som jeg akkurat beskrev. Skjønn det den som kan.

Dessverre tror jeg viljen til å gjøre noe med dette vanføret vi befinner oss i, dvs. ta steget ut i konkret handling, sitter temmelig langt inne for norske borgere. Vi er altfor servile og autoritetstro. Dessuten føler vi oss avhengige av moder stat, og våger derfor ikke å protestere for høyt når maktas lakeier (politikerne) innfører stadig flere avgifter, skatter og pengebommer. Vi protesterer ikke ovenfor stadig flere overgrep begått av det norske barnevernet. Stadig flere provokasjoner i regi av NAV. Løsningen er nok dessverre at makta får fritt leide til å spinne nasjonen enda djupere ned i møkka. SÅ, endelig, etter enda mer smerte og tenners gnissel, kommer vi kanskje til samme konklusjon som franskmennene: politikk er døfødt og sofa-aktivisme funker ikke!

Det minner meg på at det er demonstrasjon mot maktelitens latterlige forsøk på enda mer migrasjons-svindel. Den finner stedutenfor Stortinget i kveld, fredag. Klokka 18. Vel møtt!

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her