Oppsummering fra Sverige: Ambulansepersonell får sikkerhetsvester, og steinkasting mot blålys-personell kan gi fengsel på livstid

Are Hegrand

Sverige sliter med den høye innvandringen fra ikke-integrerbare, voldelige kulturer. Stadig nye tiltak og lover settes inn for å forsøke bøte på den eskalerende, relaterte kriminaliteten.

Ambulansepersonell utstyres med sikkerhetsvester

Ambulansepersonellet i Uppsala, seks mil nord for Stockholm, utstyres nå med sikkerhetsvester. Begrunnelsen for dette er økt antall utrykninger hvor skadene er påført ved bruk av vold – noe som antas å øke sjansene for at personellet blir utsatt for vold. Avdelingssjef for utrykningstjenesten, Lars Westman, gir uttrykk for bekymring på vegne av personellet han disponerer.
– Vi kjenner på et strammere samfunnsklima, med flere oppdrag som har med trusler og vold å gjøre, sier Westman til svensk P4.

Westman bedyrer imidlertid at ambulansepersonellet enda ikke har merket økede tendenser til vold rettet mot seg selv. Personalet kurses også i hvordan de skal unngå å bli utsatt for vold.

Fengsel på livstid for steinkasting mot utrykningspersonell

I sammenheng med dette følger det nå en ny lov i Sverige som trår i kraft fra og med 1. januar 2020. Den relaterte forbrytelsen som denne loven refererer til benevnes som «sabotasje mot blålysvirksomhet». Altså en lov mot både det å forhindre utrykninger, det å forstyrre kriminalitetsbekjempelse og det å utføre andre samfunnsnyttige funksjoner. Nå opprettes det en lov for å adressere problemet med denne typen kriminalitet.

Årsaken til den nye lovgivningen er åpenbart at Sverige har opplevd tilstrekkelig mange hendelser av dette slaget. Det er også liten tvil om at disse hendelsene i overveiende grad er forbundet med Sveriges høye innvandring. Kun ved å begynne å innse at dette er innvandringsrelatert, vil man kunne komme problemet til livs. Det har vært altfor mye unnfallenhet og tip-toeing rundt problemet så langt. Også i Norge, men spesielt i Sverige.

Det var ulovlig å kaste stein mot utrykningspersonell allerede før denne nye lovgivningen, men for å stoppe denne typen lovbrudd, innfører den svenske riksdagen (Sveriges lovgivende forsamling) nå en egen lov mot blålyssabotasje. Slik mener man at sikkerheten til de ansatte i disse utrykningstjenestene skal kunne ivaretas bedre. Strafferammen er fra ett til seks års fengsel, og i grove tilfeller opp til livstid.

Den svenske riksdagen framhevet i tillegg at ansatte i tollvesenet og kystovervåkningen burde få samme type lovbeskyttelse. Riksdagen voterte også fram strengere straffer ovenfor vold og «trakasserier» rettet mot politikere. På sin egen nettside ba også Riksdagen regjeringen om å skjerpe strafferammene i forbindelse med lignende oppførsel ovenfor journalister og andre «spesielt betydningsfulle» mennesker.

Kommentar: Her er det viktig å få med seg at det er asylpolitikken som ligger i bånn for denne voldsspiralen som svenskene nå befinner seg i. Og her er det på sin plass å dra fram Stefan Lövfens komplette uskikkhethet som svensk statsminister. Det jeg her sikter til er TV-sendingen hvor Lövfen stod fram og påstod – rett inn i kamera – at det ikke fantes noen sammenheng mellom den eksepsjonelt høye innvandringen og den eksplosive økningen i voldskriminalitet i Sverige. Hvis ikke et slikt realitetsbenektende, politisk mageplask får fortgang i Lövfens avgang, hva skal da gjøre det? Dette er for øvrig bare én av temmelig mange flauser for Lövfens del i løpet av den siste tiden. Mannen framstår konsekvent som en full sjømann på riksdekkende televisjon, og har åpenbare problemer med å greie formulere seg på en meningsbærende måte. Ikke bare det, han serverer også åpenbare løgner som jeg her har nevnt. Jo før svenskene innser dette, jo før kan de kvitte seg med sitt åpenbart korrupte statsoverhode.

Den altfor liberale asylpolitikken er det primære problemet til dere svensker. Kvitt dere med den, og kvitt dere med Lövfen i samme slengen!

Kilde: Spunnet over artikler fra Fria Tider.

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

1 kommentar

  1. Jeg merker meg at Are Hegrand har forstått at SM Løfven har omtrent egenhendig klart å ødelegge
    store deler av Sverige, med sinn vanvittige inntak av innvandring og likevel ikke er i stand til å forstå sammenhengen. Hvor mange tusen svensker har flydd landet pga av stadig mer vold og branner.
    Men å sammenligne SM Løfven som “Mannen framstår konsekvent som en full sjømann på riksdekkende televisjon,” så landkrabber blir ikke fulle å raver rundt i gatene i Sverige. Som pensjonert sjømann vil jeg og helt sikkert alle tidligere sjømenn, ikke bli sammenlignet med Deres
    SM Løfven. Å fornærme alle tidligere og de få sjømenn som seiler ennå, er total skivebom.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her