Oslo AP vil innføre medisinsk tvangsbehandling! Del 1

Den 13. juni kom Oslo Arbeiderparti atter en gang på banen med sitt forslag om obligatorisk vaksinering av Oslos barn. ‘Obligatorisk’ høres kanskje tilforlatelig ut, men det betyr i all enkelhet at foreldre og barn ikke lengre skal ha noe valg. Det betyr: Tvang! Forslaget ble første gang vedtatt på partiets landsmøte i 2015, men uten at det fikk fotfeste den gang. Nå er partiet tilbake med ønsket om å tvinge friske barn til grunnleggende utrygg medisinsk behandling. Dette er hva vi vil betegne som medisinsk fascisme, og derfor et moderne demokrati fullstendig uverdig. Denne skjellsettende saken er noe vi i Norgesavisen tenker ta opp i denne artikkel-serien. Her er første del!
Fra Facebook-veggen til Oslo Arbeiderparti, 13. juni 2018. “Vaksinerte barn er glade barn”?


Som om dette ikke var nok, viser det seg nå at Ap ønsker å gå enda lengre i denne saken. Den 25. juni ba partiet regjeringen om å vurdere landsdekkende utreise-nekt for norske barn som ikke er vaksinerte. Med dette mener de at barn skal få lov til å reise utenlands bare dersom de har tatt sine vaksiner. Etter det vi forstår ønsker partiet også at hver enkelt kommune skal gis muligheten til å innføre obligatorisk vaksinering for barn og unge under 16 år.
– Å beskyttes mot sykdom er noe barn har krav på etter FNs barnekonvensjon. Det hensynet må gå foran foreldrenes syn på vaksinering, sier partimedlem i Oslo Ap, helsebyråd Tone Tellevik Dahl.

Partiet gir dermed uttrykk for at det ikke har tiltro til norske foreldres vurderingsevne når det gjelder helsevalg på vegne av egne barn. Ap ønsker å å tvinge friske barn til en medisinsk behandling betegnet som grunnleggende utrygg, og ved dette frata foreldrene bestemmelsesretten over barna deres.

 

Vaksinetalsmann i Oslo Ap, Nasir Ahmed, forteller at de ønsker å kartlegge årsakene til at foreldre dropper å vaksinere sine barn. I denne artikkel-serien skal vi gi Ahmed noen gode grunner til hvorfor det kan være både riktig og viktig at barn får slippe vaksiner. Vi er nemlig mange som har blitt sjokkert over Aps totalitære framferd i denne sammenheng. Det finnes flere norske vaksinekritiske Facebook-grupper, og én av disse er “Vaksineaksjon.no – Vaksineinformasjon for den bevisste”. Gruppa har drøyt 6000 medlemmer, og basert på det som skrives der, går det fram at en betydelig andel av medlemmene har blitt skeptiske til vaksiner på bakgrunn av konkret erfaring. Disse medlemmene ville nok hatt ett og annet å si til Ahmed og resten av Oslo Ap.

Naturlig lov forteller oss at den aller mest private og selvskrevne eiendom et menneske har er dets egen kropp. Den forteller oss også at det biologiske prinsipp skal ivaretas, noe som betyr at det er foreldrene som skal passe på barnas ve og vel. Når et politisk parti forsøker frata foreldrene deres bestemmelsesrett på denne måten, ja da har det gått for langt! Denne tilsidesettingen av foreldrene oppfattes som tyranni forsøkt innført i fullt dagslys. Vi oppfordrer alle nordmenn til å boikotte Ap for dette skammens forslag!

I del 2 av denne serien skal vi se nærmere på følgende spørsmål:
– I hvilken grad representerer sykdommene vi vaksinerer mot noen fare for den norske folkehelsa?

Du vil kunne bli overrasket over svaret, så følg med på fortsettelsen i morgen.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her