Pål Steigan: NRK med nytt journalistisk lavmål, dilldall om sex i Senterpartiet, Herland Report

3
2

Under min langsomme reise gjennom Europa i åtte dager har jeg vært lykkelig forskånet fra å se NRK Dagsrevyen. Gjensynet ble brutalt og patetisk, skriver Pål Steigan på steigan.no.

Hva er det dere holder på med på Marienlyst? 12 minutter dilldall om sex i Senterpartiet. Som første sak, andre sak og tredje sak og med Lars Nehru Sand i kommentatorstolen. Og på toppen av det hele er saka noe nær en ikke-sak. Dere kaller dere journalister, kan dere være bekjent av dette?

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:https://apis.google.com/js/platform.js

Hele #metoo-hysteriet har for lengst gått av sporet. Man har erstattet rettsstatsprinsipper og presseetikk med gapestokk og standrett, og gjort det mulig å avsette politikere via media. Dette synes NRK-redaksjonen tydeligvis er så morsomt at de ikke klarer å se ting i perspektiv. Det tullet dere brukte tolv minutter på 2. mai har ingenting i en seriøs Dagsrevy å gjøre.

2. mai var årsdagen for Odessa-massakren i Ukraina i 2014. Dere kunne ha lagd noe på fascismens frammarsj i Ukraina. Norge deltar i en ulovlig krig i Syria. Dere kunne ha grillet statsministeren og stilt henne noen spørsmål av vesentlig større nasjonal og internasjonal betydning enn det skoleavistullet til Nehru Sand & co.

Ta en titt i speilet og spør dere sjøl om det var dette dere drømte om da dere ville bli journalister. Finnes det ikke noen sjefer på Marienlyst som kan sette ned foten og si at nok er nok?

Se Pål Steigan om suksessen steigan.no på Herland Report nett-TV:

Source: http://www.hannenabintuherland.com/feed/ | Foto: Jeblad

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

3 KOMMENTARER

  1. Pål Steigan: Er det noen som husker AKP-ML fra 70-tallet? En gjeng av forvirrede skjeler. Kanskje herr Steigan bør søke jobb i NRK. Kanskje han kan kan bli krigkastingssjefens assistent. Og få millionlønn?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR