Palestinerne sørger etter Israels drap på 16 mennesker

13
63

I alt 16 palestinere ble skutt og drept av israelske sikkerhetsstyrker 30.mars 2018 på grensa mellom Gaza og Israel. Inntil 1400 skal være skadd, skriver Middle East Eye. De palestinske myndighetene erklærte sørgedag etter nedskytingene.

En av de drepte var 19 år gamle Abdul Fattah Abdul Nabi. Han var ubevæpnet og løp bort fra grensegjerdet da han ble skutt i bakhodet av de israelske soldatene, skriver Washington Post.

Episoden er filmet på video og den viser tydelig at Abdul ikke var bevæpnet og at han løp langt fra grensegjerdet da han ble skutt bakfra.

Israels ambassadør til Storbritannia forsvarer den israelske nedskytinga av palestinske sivile. FNs generalsekretær Antonio Guterres har tatt til orde for en uavhengig granskning av hele episoden. EUs utenrikssjef Federica Mogherini gjorde det samme og Labours Jeremy Corbyn fordømte Israels handlinger og sa på Twitter at de israelske styrkenes nedskyting av sivile som demonstrer for palestinske rettigheter er frastøtende.
Ingen bør forvente noen sterke reaksjoner fra statsminsiter Erna Solberg.

Source: http://steigan.no/ | Foto: Khalil Hamra

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 100

13 KOMMENTARER

  1. For en vits. Skjønner veldig godt hvorfor venstrefløyen støtter desse terroristene. De er suppe av samme sø. Lyver så det renner av dem. Skylder andre for sine egne destruktive handlinger………….

    • Bjørn Hafeld Nå var det terrororganisasjonene, Hamas og Hizbollah som har herjet inntil grensen til Israel, for at reaksjonen til dem som ikke bryr seg om å tilegne seg kunnskaper om Midtøsten blir som din. – Hvem er det egentlig som eier Judea og Samaria? Og den “okkupasjonen” dere liker å holde varm, er 3% jøder. De har skapt flere arbeidsplasser der, som har gitt palestinerne jobber, med gode lønninger og arbeidsvilkår som de bare kan drømme om å få i Gaza. – De uvitende boikotter varer fra bedrifter som palestinere styrer der, med den konsekvens at mange palestinere har mistet sin inntekt. – Til etterretning så bor det bortimot 2 millioner arabere i Israel, og hvorfor ønsker de å bo der tror du? – Hvorfor legger en av de verste arabiske terroristlederne sin sønn inn på Israelsk sykehus hvis han var redd de skulle skade ham. De bekrefter bare at de lyver ang. Israel. – Det blir ramaskrik når Israel forsvarer seg mot angrep, og det blir snudd på hode i den røde presse. For dem er sannhet løgn, og løgn sannhet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR