Partiledelse og mediene

Rundt om i vårt langstrakte land befinner de mange fylkeslagene seg for de forskjellige partiene. Mange lokale partiledere er engasjerte i å holde møter for sine medlemmer og andre interesserte.

Mediefolk som journalister bør ha sin interesse i å oppsøke slike politiske møter innen de forskjellige partier, i den betydning at velgerne i lokalområdet da får best mulig kjennskap til deres lokalpolitikere. At politikerne innen kommune og fylke har et positivt forhold til lokalbefolkningen er et gode. Det er disse som skal representere lokalbefolkningen og ivarta deres interesser.

Også når det er kommunevalg eller stortingsvalg så er til det gode at velgerne har kjennskap til politikerne. Pressen har derfor en oppgave fordi den er bindeledd mellom partiene og velgerne.

Ledelsen i de forskjellige partiene bør ha forståelse for et godt samarbeid i forhold til pressen. Mitt eget parti Demokratene i Norge er vel det partiet som jeg av naturlige grunner har best kjennskap til.

Partileder Kim Steinar Kjærner-Strømberg har jeg nært kjennskap til i egenskap av at jeg sitter i styret med ham i fylkeslaget i Oslo. Han er en dyktig partileder som er imøtekommende overfor mediene og ser derfor positivt på et godt forhold til pressen.

Skribent: Knut Enebakk | Foto: Kristian Kahrs

Kjære leser

Norgesavisen trenger din støtte

hver dag kan du lese interessante og lærerike artikler i Norgesavisen.no.

Disse artiklene gjøres tilgjengelig for deg av et lite og hardtarbeidende team av dedikerte mennesker. Mennesker som jobber gratis fordi vi mener landet trenger flere uavhengige medier som ikke er underlagt politisk korrekthet.

Vær snill å gi en donasjon til arbeidet vi legger ned i Norgesavisen.no slik at vi kan videreutvikle Norgesavisen og nå ut til enda flere lesere.

På forhånd, tusen takk!

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her