Pedofili

0
0

Koranen inneholder intet vers som uttrykkelig foreskriver pedofili, men den inneholder vers som viser at den aksepterer og anser praksisen for naturlig. Koranen vers 65:4 angir venteperiode ved skilsmisse for førpubertale jenter. Dersom muslimen skiller seg fra en førpubertal jente, må han nødvendigvis først ha giftet seg. Sex/voldtekt av mindreårig hustru skjer naturligvis i sammenheng med giftemålet. Ibn Kathir og Al Tabari er blant de som støtter denne korantolkningen.

Profetens eksempel er en svært viktig rettskilde. Hadithene  Abu-Dawud 2-2116 og Bukhari 7:62:64 gjengir Aishas vitnemål om at hun var seks år da de giftet seg og ni år da han penetrerte henne. I tiden mellom 6 og 9 år brukte Muhammed Aisha som sexleketøy, ved såkalt “tighing”. At Aisha var førpubertal også ved alder 9 år bevises av at hun da fortsatt lekte med dukker. Dette var forbudt for enhver som hadde nådd puberteten (jf det generelle forbudet mot å ha bilder (suwar) jf sharialoven p44.

Koranen inneholder 91 vers som påpeker at Muhammed er idealmennesket som alle muslimer må strekke seg etter å etterligne. Han er derfor det beste alibi for de enorme mengder med muslimske pedofile sexovergripere.

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR