PENT BRUKT FEDRELAND GIS BORT

4

Det ligger litt langt nord, kan være kaldt til tider og det heter Norge. Landet har politikere som allerede har gitt bort alle landets selvråderettigheter til forskjellige organisasjoner som FN, EU, SCHENGEN, FOLKERETTSDOMSTOLEN I HAAG, og landet styres i dag 100% fra BRUSSEL.

Landet er pent brukt, men begynner å bli litt slitt i kantene. Vi har politikere som er mer enn villig til å inngå avtaler med deg, eventuelle vederlag synes ikke nødvendig.
Mor Norge som vi kaller landet vårt har over 7000 milliarder norske kroner, altså 7 billioner, nok til å drive landet noen år fremover, men du må ta høyde for at etter dette er det slutt.

Imidlertid, vi advarer mot en infeksjon som rammet mor Norge for noen tiår tilbake, og som nå er i ferd med å ta overhånd – den kalles islam, den medfører en infeksjon som dessverre kan være dødelig. Derfor er vi noen hundre tusen man kaller politisk ukorrekte som reiser bort rett og slett fordi vi ikke tror at denne infeksjonen lar seg fjerne.

Skribent: Jan Egil Andal | Foto: JLogan

Norgesavisen.no trenger din støtte…

Kjære leser,

hver dag kan du lese interessante og lærerike artikler i Norgesavisen.no.

Disse artiklene gjøres tilgjengelig for deg av et lite og hardtarbeidende team av dedikerte mennesker. Mennesker som jobber gratis fordi vi mener landet trenger flere uavhengige medier som ikke er underlagt politisk korrekthet.

Vær snill å gi en donasjon til arbeidet vi legger ned i Norgesavisen.no slik at vi kan videreutvikle Norgesavisen og nå ut til enda flere lesere.

På forhånd, tusen takk!

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her