Psykologisk operasjon med en prislapp på 4 milliarder

168

Oppdatert 17.11.18.

Så har vi altså vært vitne til at forsvarets egen fregatt «KNM Helge Ingstad» krasjet med tankskipet «Sola TS» utenfor Bergen. Og dette skjedde på den mest uforståelige måte. Etter at fregatten endelig besvarte tankerens forsøk på dialog, ble fregatten gjentatte ganger bedt om å legge om kursen for å unngå kollisjon. Fra fregatten ble det meldt at den i så fall ville risikere å grunnstøte, og det hele endte med at fregatten braste rett inn i tankeren med en fart på 17 knop. Det tilsvarer en fart på cirka 31 km/t. Hendelsen er ikke bare utrolig, men faktisk også for godt til å være sant.

Rett før allehelgensaften skrev jeg om konkrete planer for terror i Bergen. Informasjonen kom fra gode kilder på innsiden av norsk skyggemakt (djupstaten), og en kamuflert terror-base hadde allerede blitt opprettet ved Nøstet i Bergen da jeg skrev artikkelen. Planene var altså høyst reelle, det føler jeg meg overbevist om. Men eksponering her i Norgesavisen gjorde kanskje sitt til at det ikke ble noe av.

Sløsing med statsmidler som om det var deres egne penger
Så skjer dette «umulige» båtkrasjet, og byen er altså Bergen. Var hendelsen et “substitutt” for planene som måtte forsakes allehelgensaften? La meg bare fastslå med 99.9% sikkerhet at krasjet var regissert, det er ingen annen mulighet her! Det er rett og slett ikke mulig at en så banal feil gjøres av kvalifisert sjømannskap. Fregatten hadde en prislapp på cirka 4 milliarder norske kroner, og det er per i dag (17/11) klart at KNM Helge Ingstad faktisk sank. Dette er dine og mine skattekroner vi her snakker om, men for djupstaten er selv summer som dette irrelevant. Storfamilien som i det skjulte driver AS Norge har ingen respekt i henseende som dette. De sløser etter eget forgodtbefinnende med nasjonens midler, som om det var deres egne lommepenger. Følgelig sluser de enorme summer inn i krig, terror, svindlerorganisasjoner (Clinton/Soros/Gates…) . De bevilger ohdå enorme summer forkledt som «bistandsmidler», men hvor pengesporene enten opphører å eksistere før pengen har kommet fram til sitt mål, eller de viser seg å ende opp hos terroristgrupperinger som IS/ISIS/ISIL (eller hva enn man velger å kalle disse galningene i turban i morra).

Hva ønsker de å oppnå ved slikt?
Det er nok sammensatte grunner til at de steller i stand «ulykker» som dette, og man ønsker nok å høste så mange gevinster av slikt som overhode mulig. Men jeg har allikevel et tips om noe av motivasjonen som stikker under for akkurat denne hendelsen: jeg gjetter at dette var et forsøk på å lede oppmerksomheten vekk fra det som skal skje i desember. Da skal nemlig den skandaløse og akk så fortidde Marakech-avtalen undertegnes. Merk at rikspressen ikke nevner denne katastrofe-avtalen med ett eneste ord, og det er nok del av den samme psykologiske operasjonen. Dersom de norske lakeiene i politikerdress og -skjørt undertegner denne avtalen, og det er nok planen uten tvil, vil det garantert bli forsøkt brukt til å overflomme Norge med migranter fra afrikanske og arabiske land. Maktelitens mål er å kjøre nasjonen vår på felgen økonomisk, ettersom penger er makt og fravær av penger er maktesløshet. Og når det norske konkursboet er et faktum, hvem står da klar til å kjøpe opp realverdiene? Ja, du gjettet riktig: det er de samme plutokratene, bankmafiaen inkludert, som regisserte konkursen i utgangspunktet. Disse djevlene driver på med nøyaktig samme prosess i Sverige, Tyskland, Frankrike osv.

Det eneste som er litt guffent her er at denne psykologiske operasjonen utenfor Bergen ikke syntes å få det forventede resultat for psykopatene som stod bak. Det ble rett og slett ikke nok oljesøl, eksplosjon, brann og havari til å trekke folks oppmerksomhet vekk i tilstrekkelig grad. Dersom oljetankeren hadde sunket, kunne det kanskje monnet, men det gjorde den altså ikke. Siden det fortsatt er et stykke tid igjen til Marrakech-avtalens undertegning i desember, vil det muligens forårsake enda flere desperate handlinger fra kobbelet med galninger – i et forsøk på å distrahere folket. I så fall, hva har de opp i ermet i fortsettelsen, mon tro? Den som lever får se…

Resett omtalte også dette båtkrasjet, skjønt det var vel heller naive betraktninger. Helge Lurås & co har nok ikke helt nese for dype konspirasjoner som dette, og dermed skraper Resett kun i overflaten av problematikken. For taskenspillet til djupstaten er villere enn de fleste får seg til å tro.

Foto: Marit Hommedal

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her