Jeffrey Epstein er rapportert funnet død i fengselscella – antatt selvmord

77

Oppdatert 12.08.19 klokka 00:31.

Bare noen uker etter at finansmann og mangemilliardær Jeffrey Epstein ble rapportert funnet halvt bevisstløs i sin egen fengselscelle etter et påstått selvmordsforsøk, meldes det nå at Jeffrey Epstein er død. Han ble funnet død i fengselscella si på Manhattan i USA. Associated Press melder at Epsteins dødsfall er endelig bekreftet, og ifølge rapporter fra blant annet New York Times og ABC News kan det tyde på at dødsårsaken var selvmord ved hengning. Men dødsårsaken synes fortsatt uvisst, for politikilder nevner hjerteinfarkt som dødsårsaken.

Han ble funnet død i cella på Metropolitan Correctional Center i Ny York cirka 06:30. Etter dette ble Epstein fraktet til et sykehus i bydelen Manhattan, hvor han ble erklært død ved ankomst, ifølge offentlige talspersoner.

Da det angivelige selvmordet fant sted, var Epstein i politiets forvaring under anklager om å ha gjort seg skyldig i sex-handel med barn. Fra tidligere var han pedofili-domfelt. Ifølge rettsdokumenter var Epstein anklaget for å ha hatt sex med dusinvis av mindreårige jenter. Disse pedofile overgrepene skal ha funnet sted på Palm Beach, i den amerikanske delstaten Florida. Noen av barna skal ha blitt transportert til hans andre residenser i Ny York, New Mexico og en privat øy i Karibien. Epstein skal ha ansatt kvinnelige «fiksere», som sørget for å rekruttere jenter fra over hele verden til seksuell forlystelse for både Epstein selv og en rekke av hans kjendis-venner.

Epsteins selvmord følger altså rett etter at tusenvis av dokumenter i saken ble frigitt i forigår, fredag. I disse dokumentene skal det blant annet ha stått opplysninger om hvordan Epstein tvang en jente til å ha sex med mektige menn, blant annet senatorer, guvernører og minst ett individ fra Europas adel.

Det vi her refererer til, er altså hva som media har skrevet om Epsteins angivelige dødsfall. Poenget er imidlertid at man aldri kan være sikker på hva som er tilfelle i saker som dette.  Epstein skal nemlig ha hatt spesielle sikringstiltak rundt seg i fengselet, slik at selvmord ikke skulle være mulig. Allikevel hevdes han å ha begått selvmord…

Man må også være oppmerksom på at Epstein bare representerer spissen av spissen av et gedigent isfjell; en urovekkende stor og verdensomspennende handel med småbarn, hvor disse barna bl.a. blir kjøpt og brukt som sex-slaver av voksne. Epstein KAN utmerket godt være i beste forfatning, fraktet vekk i trygghet. I så tilfelle er han beskyttet av de svært mektige kreftene som også drar i trådene i de pedofile nettverkene. Vi snakker her om nettverk med sterke forgreninger inn i politi og myndigheter.

Det er også en mulighet til stede for at Epstein ble myrdet. Han satt tross alt på navnet til ganske mange kjente og mektige personer fra sexorgiene som har funnet sted i hans forskjellige residenser over årenes løp. Disse personene ville nok slett ikke at Epstein skulle synge ut om deres identitet, slik at Epstein ble ofret for at resten av overgriperne skulle kunne gå fri… Hint-hint: Vi har en relatert sak i Storbritannia, den såkalte Hampstead-saken, hvor det er åpenbart at politi og myndigheter saboterer undersøkelser, slik at sannheten ikke skal få komme fram.

Kilde: Breitbart

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her