Rektor ved Stovner videregående skole frykter for tryggheten til ansatte og elever

Stovner videregående skole. Kilde: Kimsaka (CC BY-SA 3.0) - redusert størrelse.

Rektor Terje Wold ved Stovner videregående skole har gått ut med sin bekymring for at elever og lærere på skolen skal bli utsatt for vold. Etter flere voldshendelser på skolen har funnet sted, beskriver Wold situasjonen nå som uholdbar. Han bebuder et behov for akutt hjelp under de rådende omstendigheter.

Jan Bøhler, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, gir rektor Wold ros for å stå fram med problematikken rundt denne utrygge situasjonen.
– Jeg vil rose ham for å være åpen. Det er viktig hvis vi skal kunne gjøre noe med det, sier Bøhler.

Bøhler sier han har vært vitne til voldshendelser under sitt virke som natteravn i omegnen rundt Stovner videregående, og at disse voldshendelsene har vært av et kaliber som tidligere ikke eksisterte. Her er det tale om grov og blind vold, hvor også våpen som macheter blir tatt i bruk. De involverte er gjerne elever fra ungdomsskolen opp til første klasse på videregående, og individer som har falt utenfor skolesystemet.
– Jeg er bekymret for en økning i voldshendelser i sommer. Det har pågått over et par år, med økt vold i ungdomsmiljø i drabantbyene. Dette er knyttet til ungdommer som faller utenfor skole, og det er ikke en oppgave bare for skolen, sier Bøhler.

Stovner hadde lavest karakterkrav blant alle skoler i Oslo 2017, ja faktisk så lave at nye elever ikke hadde trengt å bestå alle fagene på ungdomsskolen for å komme inn.

Det blir sagt at annen generasjons innvandrere er sterkt representert på kriminalstatistikkene, så la nå dette være sagt: Denne voldsproblematikken er i stor grad en konsekvens av regjeringens ukontrollerte innvandring til Norge.

Hva sier Oslos byrådsleder, klovnen Raymond Johansen, til dette? Og hvordan kommer vår regjering og våre politikere til å håndtere dette? Kanskje de ikke gjør noe annet enn å peise på med enda mer innvandring. Men de burde likefullt foreta seg noe før valget til høsten. Noe svært drastisk også.

Det er på tide at det norske folk stiller strenge krav til de folkevalgte. Det er også på tide at de folkevalgte faktisk begynner å høre på folkets stemme. Dersom regjeringen og de politiske partiene fortsetter å forholde seg passive, så har vi velgere en ting å gjøre: IVERKSETTE FULL BOIKOTT AV DE PARTIENE SOM VISER TEGN TIL HANDLINGSLAMMELSE.

Kilde: Spunnet over en artikkel fra NRK.

Foto: Kimsaka (CC BY-SA 3.0) – redusert størrelse.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her