Religiøse ledere i Syria støtter Assad

Jeg vet hvordan det smerter det syriske folket at en fransk prest fikk hodet skåret av. Grunnen til at jeg vet det er at jeg har vært i Syria 2 ganger i løpet av det siste halve året og skal om kort tid reise tilbake. Jeg har reist gjennom store deler av Syria – i de områdene hvor den syriske hæren har tatt kontroll etter å ha bekjempet terrorgrupper.

På mine turer har jeg truffet prester, imamer, overhodet for den armenske kirken, den greskortodokse kirken, muftien som er overhodet for alle muslimer i Syria, drusiske sjeiker. De har alle opplevd at prester, religiøse ledere er blitt drept på bestialske måter. De har reist rundt i verden, appellert til politikere, paven, religiøse ledere og folket i vesten om å slutte å støtte terrorgrupper i Syria.

Det er klappjakt på både kristne, alawitter, og andre religiøse minoriteter samt på alle muslimer som ikke støtter wahabismen som disse sunniislamistiske terrorgruppene i Syria forfekter.Vi vet veldig godt hvem disse terroristene er, hvor de kommer fra og hvem som støtter dem. Hvorfor vet vi det? Fordi Norge støtter disse gruppene og landene som finansierer, trener, og bevæpner dem.

Når ALLE religiøse ledere og grupper i Syria støtter den lovlig valgte presidenten, Bashar al-Assad er det fordi de vet at den syriske regjeringen er en beskytter av alle syrere. Hvorfor skal det da være så vanskelig for Norge og ‘våre’ allierte å innse dette? Hvorfor skal bønnen fra vår Gud USA, bli bønnhørt? Hvorfor skal vi når historien skal skrives, befinne oss på samme side som terroristene som drepte den franske presten og alle prester og imamer i Syria? Hva skal til for at våre politikere skal begripe at president Al- Assad er overhodet for alle syrere og at det syriske folket vil han skal være det.

For hver prest som blir drept i vesten er 10 prester drept i Syria. For hvert menneske som blir drept i vesten blir 10000 drept i Syria. Av hvem? Alle av de samme terroristene. Forskjellen er bare det at vesten hadde håpet på at våre terrorister kan skrus av og på. Assad har tilbudt europeiske land etterretningssamarbeid, men Europa har takket nei…

Source: http://steigan.no/

Støtt Norgesavisen.no – gi en donasjon

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 10,000

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her