Respekter barn uansett situasjon.

Om jeg blir populær eller hatet av å skrive dette innlegget er egentlig ikke mitt fokus, men barnas beste er mitt fokus uansett situasjon.

På vegne av mange barn og foreldre vil jeg nå tale barnas sak og jeg vil tale høyt og tydelig om det som ofte ingen vil høre snakk om.

Saken gjelder :
“RESPEKTER BARN UANSETT SITUASJON”.

Pga manglende kunnskap om skader som gjøres mot barna i barnevernet så har de praksis å komme mannssterke for å innta hjem og plukke med seg barna de bestemmer seg for å ta.

Ingen barn burde utsettes for det vi gang på gang ser på videoer av akutthentinger, for barn er aldri årsak til at barnevern blander seg, barn er ikke kriminelle, men det er dem som blir behandlet som kriminelle.

Hvorfor begynner ingen å innse at det å hente barn er feil og totalt ødeleggende, men i de tilfeller der det virkelig er en eller to voksne som er problemet i et hjem, der burde barnevernet hente ut den/de voksne og ikke barna, hvis de virkelig er problemet.

Hvorfor skade barn på den måten barnevernet gjør ofte i saker som kunne vært løst på helt andre og mere humane måter enn hva som gang på gang gjøres?

På tide med en straffelov nå som kan straffe de som behandler barn med å kidnappe dem slik barnevernet gjør ved akuttplasseringer?

Slutt å straffe barn på denne måten og slutt å ødelegg voksne som egentlig er villige til å samarbeide for å finne gode løsninger til beste for barna i de saker der barnevern burde være en ressurs og ikke en trussel som oftest blir resultatet i barnevernsaker.

Og igjen vil jeg si at det er på tide å hente voldelige voksne ut av sine hjem i de tilfeller der vold og overgrep virkelig skjer.

Pedofile finnes minst like mye innen beredskapshjem og barnevernsinstitusjoner som i vanlige hjem, så hvorfor hente barn fra gode hjem og til pedofile hjem ?

Ofte er det for å gi pedofile muligheten til å forgripe seg på barn med lønn, barn som i utgangspunktet har det bra i sitt biologiske hjem, for altfor mange saker blir urettmessig startet hvor barnevern rett og slett er årsak til feilvurderinger som ødelegger både barn og voksne for fremtiden istedenfor at de burde vært en hjelp…..

Skrevet av Torill Erdal. Oktober 2015.

Ps: Om du føler dette ligger på ditt hjerte også så vær så snill å DELE det videre så flere får lest dette.

Hjelp oss markedsføre denne artikkelen – Gi en donasjon…

Skulle du ønske at flere mennesker i Norge ble gjort oppmerksom på Norgesavisen.no og våre nyhetssaker? En donasjon fra deg vil gjøre det mulig for oss å markedsføre våre nyhets-artikler som annonser på Facebook.

PS. Om du ønsker at vi fremmer akkurat denne artikkelen, eller andre artikler bestemte artikler, send oss en epost til post@norgesavisen.no etter at du har gjort donasjonen, og fortell hvilken artikkel du ønsker vi skal benytte pengene du gir til å markedsføre.

Velg en av opsjonene under, så ser du hvor mange mennesker som vil se markedsføringen vi gjør på Facebook:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 25,000

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her