Revolusjonære kommunister marsjerte i Oslo – angrepet av lokal ungdom

2
9

Med kjente navn som NRK-vennene Gatas Parlament og Folk Flest på plakaten i Trondheimsveien 2, i Oslo sentrum, skulle man feire at over 100 millioner mennesker har mistet livet sitt i kommunismens blodige fotspor.

Oktoberrevolusjonen i Russland i 1917 var startskuddet – eller videreføringen – av kanskje et av verdens største diktaturer og massemordsideologier. Selv ikke nazistene klarte å holde følge med kommunistene når «fiendene» skulle renskes ut. Dette gjaldt alle fra kvinner, barn, syke, eldre, utdannede, landeiere, lærere og til vanlige arbeidere. (Nå må det jo også sies at nazismen og kommunismen er så nære tvillinger man kommer i det meste av ondskap, ideologi og brutal fremferd).

Tjen Folket, den diskrediterte, kriminelle og voldelige organisasjonen som kanskje er mest kjent for Norgeshistoriens største medlemsjuks, er arrangør for feiringen av Oktoberrevolusjonen.

Revolusjonen stoppet av politiet

I kveld skulle man avholde en ulovlig markering i gatene og gikk maskerte, og med kommunistiske faner mot det svært flerkulturelle området Tøyen. At man må maskere seg forteller at disse menneskene er feige, ikke tør å stå for meningene sine og gjemmer seg fra befolkningen av skam.

Det skal ha oppstått bråk mellom deltakerne og personer av mulig ikke-norsk opprinnelse som ikke likte deres tilstedeværelse.

Hvorfor politiet ikke bøtela alle de marsjerende er uklart, da offentlig maskering er forbudt.

Fra NTB:

De hadde kommunistiske flagg, røde masker og bengalske lys. Da toget nærmet seg Tøyen utbrøt det slåsskamp mellom personene i toget og andre ungdommer som ikke var enige i demonstrasjonen, sier operasjonsleder i politiet, Gjermund Stokkli, til NTB.

Politiet stanset raskt slagsmålet, og anholdt 15 personer på stedet.

Mellom 20 og 50 personer gikk i toget som angivelig skulle markere at det er 100 år siden oktoberrevolusjonen i Russland. Politiet hadde ikke fått beskjed om markeringen og anser den derfor som ulovlig.

Det er ikke meldt om skadde personer, opplyser politiet. (Sitat slutt).

https://platform.twitter.com/widgets.js

https://platform.twitter.com/widgets.js

The post Revolusjonære kommunister marsjerte i Oslo – angrepet av lokal ungdom appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no | Foto: Tjen Folket

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

2 KOMMENTARER

  1. Merkverdig at der fremdeles finnes noen sjeler som har trua på en ideologi som har slått feil i alle den har vært prøvd, og stort sett bare gjort livet til et helvete for innbyggerne i disse landene – nå senest i Venezuela. Men det finnes jo fremdeles mennesker som hyller Hitler også – for ikke å snakke om Muhammed!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR