Risikerer tiltale og straff etter å ha vært en del av det kriminelle nettverket som ville fjerne Trump fra makten med alle midler

Donald Trump skulle aldri ha vunnet over Hillary Clinton under presidentvalget i 2016. En av dem som skulle forhindre det var Andrew Mccabe, som hadde en sentral rolle når Clinton tilhengerne i “the deep state” forsøkte å ta ut presidenten ved å manipulere og skape en konspirasjonsteori om at president Trump hadde konspirert med Russland for å få hjelp til å vinne valget i 2016.

Allerede fra etterforskningens tidlige dager stod Søkelys fast på at presidenten ikke hadde gjort noe galt, og at det hele var en Hillary Clinton skapt heksejakt, skapt av mennesker som hatet Donald Trump og som misbrukte sin makt i jakten på å fjerne Donald Trump fra makten. En av dem som velsignet de kriminelle lovbrudd som fant sted var Hillary Clintons tilhenger Andrew McCabe – en tidligere Federal Bureau of Investigation Agent og advokat som fungerte om assisterende direktør for FBI. Andrew McCabe ser ut til å bli den første av Donald Trump etterforskerne som risikerer å bli tiltalt for ulovligheter begått under den korrupte etterforskningen av Donald Trump

Andrew McCabe er i hardt vær. Den tidligere assisterende FBI direktøren, FBI agenten og personlig venn av Hillary Clinton risikerer nå å bli siktet og straffeforfulgt for kriminalitet begått under heksejakten mot Donald Trump.

Nå fungerer Andrew McCabe som ekspert-kommentator i CNN, the biggest name in fake news. Den korrupte tidligere FBI direktøren risikerer nå å bli tiltalt og straffeforfulgt etter at spesialetterforskningen har avdekket flere kriminelle forhold blant klanen av Donald Trump hatere som søkte å styrte presidenten. Her forteller Tucker Carlson i Fox News detaljene:

Og i CNN eller Clinton News Network og MSNBC raser man selvfølgelig over det hele.

Source: Søkelys.com | Foto: U. S. Federal Bureau of Investigation

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her