Samfunnet trenger ekte maskulinitet mer enn noen gang før!

Foto: Privat
Kiri Rainha

Er det ikke merkelig hvordan massemordere i fengsel mottar frierbrev fra beundrerinner? Dersom vi skal tro det, skjedde dette også med Anders Behring Breivik. Han lot til å sjarmere kvinner i senk. Det er ingen hemmelighet at det ofte er «bad boys» som stikker av med damene foran de såkalt «snille gutta».

Feminiseringen av samfunnet

Det skandinaviske samfunnet er sterkt preget av feminismen, og har lenge undertrykket naturen til gutter og menn. Dette er en tragedie vi alle sammen betaler for nå. Mens Anders Behring Breivik (angivelig) plaffet ned uskyldige ungdommer på Utøya, tok AUF-lederen Eskil Pedersen den pansrede ferga MS Torbjørn og pilte avgårde med halen mellom beina. Som en av de aller første. Denne båten kunne vært brukt til å hale skadeskutte ungdommer opp av det kalde vannet, men Pedersen ødela muligheten for dette.

Det at Eskil Pedersen stakk av som den feige rotta han var, ble nesten ikke tatt opp i lame stream media. Istedenfor ble denne Pedersen opphøyet til å være en helt. Han ble nevnt av Jens Stoltenberg i samme åndedrag som «Deres Kongelige Høyhet» under minnegudstjenesten. Stoltenberg sto der med de smale skuldrene sine og kikket med tårevåte hundeøyne bort på Eskil, samtidig som underleppa hans skalv. Det var nesten så han fortjente en Oscar for sin fremføring.

Jeg finner det merkelig at det blir sosialt akseptert når mannfolk lar ungdommer i stikken på en slik måte. Eskil Pedersen var altså den som hadde det overordnede ansvaret for disse ungdommene denne dagen. Hundrevis av ungdommer. Jeg har selv kritisert hans feige og umandige handlinger, og opplevd å få tilbake kommentarer fra mennesker som hevdet at Pedersens oppførsel er fullt forståelig. Pedersens handlinger denne dagen ble forsvart med at det er naturlig å berge seg selv i en såpass presset situasjon. En (tilsynelatende) umandig feighet som dette er altså sosialt akseptert blant det norske folk.

Akademikere, journalister og «eksperter» av ymse slag står for mye av holdningsplasseringen i samfunnet. Selv er de godt programmerte gjennom utdannelsen de har fått via høyskoler og universiteter – de samme institusjonene som har formet nordmenns sinn med feministpropaganda i hele etterkrigstiden.

Små gutter oppfordres til å leke med dukker i barnehagen. Vi blir fortalt at ulikhet mellom kjønnene er sosialt oppkonstruert og kunstig. At det ikke finnes forskjell på gutter og jenter, eller på menn og kvinner. At vi er helt like. At en pappa kan like godt amme en baby som en mamma. Det betraktes som hatprat når man hevder at Arne, som har tatt kjønnsoperasjon for å bli Anna, ikke er like mye kvinne som en som er født biologisk kvinne. Fakta og biologi har blitt til hatprat! Kan det bli mer urkomisk?

Vi trenger maskuline menn

Sannheten er at beskytter-innstinktet er helt naturlig for menn. Menn ønsker først og fremst å beskytte kvinner og barn. Sunne, maskuline mannfolk finner stor glede i å «redde kvinner». Dersom Eskil Pedersen hadde vært en mann som hadde fått lov til å utvikle seg på en naturlig måte, uten den feminiserende hjernevasken, så hadde han trolig ikke rømt med halen mellom beina som en feig hund og etterlatt hjelpesløse og skrekkslagne ungdommer i døden.

Det florerer med historier fra USA hvor unge menn plutselig dukker opp på skolen sin, eller andre steder, og plaffer ned folk. Det som kjennetegner disse unge mennene er at samtlige av dem er ensomme utskudd i samfunnet. Misstilpassede og ulykkelige. De har også ofte til felles at de er vokst opp med alenemødre. Svært få av dem har hatt farsfigurer eller andre sterke mannlige forbilder. Dette var også tilfelle med Anders Behring Breivik; einstøingen som vokste opp uten pappaen sin.

Da er det oppløftende å se at det fortsatt finnes menn som innehar disse naturlige instinktene som kjennetegner det maskuline, nemlig beskyttertrangen. Viljen til å sette andre foran seg selv. I den forbindelse så jeg et intervju med en ung student som hadde reddet flere av de unge kvinnene fra en rabiat medstudent, da sistnevnte helt uprovosert hadde dukket opp med våpen på en fest. Denne unge studenten hadde, sammen med flere andre mannlige studenter, skjøvet flere av de unge kvinnene ned på gulvet, bak et biljardbord. Så stilte de seg rundt kvinnene med ryggen til skytteren, klare for å ta en kule for kvinnene. En av de unge kvinnene feiret tilfeldigvis sin 21 års dag, og fortalte i et intervju på tv-programmet God morgen Amerika at gutta hadde beskyttet dem mot kuleregnet med sine egne kropper. Og, når anledningen bød seg, kastet den ene unge mannen en stol gjennom vinduet. Jentene ble løftet ut, og fulgt i trygghet til parkeringsplassen på utsiden. Deretter vendte de mannlige studentene tilbake til festlokalet for å hente ut flere livredde mennesker.

Journalisten spurte så en av de unge heltene om hvordan mennene inne i festlokalet kunne reagere som de gjorde. Helten svarte da at han trodde dette var rent instinktivt, at han simpelthen følte seg kallet til å beskytte sine venner, kolleger og medmennesker. At det eneste han ville var å få så mange som mulig i sikkerhet. Han fortalte videre at han visste hvor han skulle når han en gang dør, og at han derfor ikke var redd for å ofre seg. Den unge mannen svarte rolig, som om handlingen hans var den største selvfølge.

Hvorfor er en slik maskulinitet så lite verdsatt i det vestlige, overfeminiserte samfunnet? Det var tross alt den samme maskuliniteten som sendte hundrevis av brannmenn opp i World Trade Center for å redde mennesker de aldri hadde møtt.

Mens det er naturlig for kvinner å ville nære, elske og oppdra barn, er det naturlig for menn å ville beskytte og tjene. Det er denne biologisk betingede maskuliniteten som gjør at gutter, helt fra de er små knøtt, ønsker å bli brannmenn, politimenn eller militær. Det er dette de sier de drømmer om å bli. Hvordan kan det ha seg at de høyt utdannede i samfunnet så ofte fnyser av slikt? Som om dette er kvaliteter samfunnet ikke har behov for? Maskulinitet er tydeligvis ikke noe som skal fremelskes eller verdsettes.

«Giftig maskulinitet»

Et annet og ganske populært begrep for tiden er «giftig maskulinitet». Det er flittig brukt i lame stream media, og brukes av de samfunnsstemmene som løftes fram for å forme måten vi alle tenker på. Men det er ikke så enkelt for dem å forklare hvordan maskulinitet kan være giftig. På spørsmål om hvordan det er mulig at maskulinitet kan være mer giftig enn feminitet, ender det som regel opp i personangrep, hyling og skriking. Det er fullstendig umulig å diskutere dette på en sivilisert måte.
Faktum er at maskulinitet er noe vi mangler i samfunnet, og at undertrykte instinkter er en av grunnene til psykopatien vi ser rundt oss overalt. For at jeg skal føle meg feminin – ha identitet i det å være kvinne – trenger jeg også å føle en klar kontrast til det motsatte kjønn.

En av de viktigste moralske oppgavene til et sunt samfunn bør være å hjelpe gutter til å bli gode, maskuline menn. Hvis vi fortsetter å undergrave viktigheten av naturlige, maskuline instinkter som f.eks. det å beskytte kvinner og barn, og hvis vi fortsetter å mobbe menn som har denne gudegitte trangen, hvordan kan vi kvinner da noen gang forvente å føle oss trygge? Hvem skal stå opp for oss når vi trenger det?

Vi har lenge undertrykket menn i Skandinavia, og nå betaler vi dyrt for det. Kvinner gråter i stillhet etter menn med klare stemmer og en fast hånd. Aldri før har vi kvinner vært mer utsultet på ekte maskulinitet enn akkurat nå.

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her