Sannhetens øyeblikk: Hva er mulighetene for at dagens asylpolitikk vil lykkes?

Som en innledning ønsker jeg ta opp tilstandene innenfor gjerdene i al-Hol-leiren i det nordøstlige Syria. Dette er en interneringsleir hvor det nå har vist seg at utenlandske IS-kvinner dreper andre IS-kvinner som har begått brudd på islams harske kodeks. Drapene finner sted i kjølvannet av sharia-rettssaker som blir arrangert i det skjulte av IS-kvinnene selv. Kvinner som angrer på sin IS-fortid og ikke lengre følge sharia-lovene blir ikke bare drept, men faktisk også på de mest bestialske måter.

Mandag ble det meldt om opptøyer i leiren, hvor 10 000 IS-kvinner og deres barn befinner seg. Flere hadde blitt skutt, og sivile hjelpeorganisasjoner trakk seg ut mens kurdiske soldater forsøkte å få kontroll over tilstanden. Shexmos Ahmad er fra de kurdiske selvstyremyndighetene, og han forteller dette om forholdene i leiren i forkant av opptøyene:
– De kurdiske styrkene beseiret IS i vår, men en stadig større andel av kvinnene forsøker nå å gjenreise IS-styre inne i leiren. De heiser IS-flagg og lærer små barn opp i sin ekstreme, voldelige ideologi.

Leirens hemmelige shariaråd hadde nylig dømt en indonesisk kvinne til døden for ikke å ha fulgt den strenge kvinnelige kleskoden.
– Hun ble stukket i hjel med kniv, sier Shexmos Ahmad til VG.

Han kan fortelle at drapene gjennomføres på tre ulike måter: Enten ved kniv, kvelning eller ved at kvinnene får nakken brukket.

Så til poenget jeg forsøker å få fram: Når man vet hvilken barbarisk praksis Koranen pålegger muslimene å følge, hvor blant annet frafall fra islam og forsøk på «utvanning» av Koranens harske direktiver skal medføre døden for muslimer, ja så blir det desto viktigere å stille følgende spørsmål: er det i det hele tatt mulig å integrere individer med denne religiøse og kulturelle ballasten i en vestlig kultur? Finnes det i det hele tatt noen sjanser for å lykkes med det å integrere muslimer i en fredelig sameksistens med individer fra en hvilken som helst annen kultur? Jeg lar dette spørsmålet bli hengende i lufta…

Jeg får sikkert mange feminist-fjols på nakken nå, men jeg vil likefullt hevde dette: kvinner har fra naturens side fått en mykere mental disposisjon enn oss menn. Det vil si at kvinner er født med betydelig større empatisk ballast, og derfor er mindre tilbøyelige til å begå voldelige handlinger sammenlignet med sine mannlige motstykker. Når man da ser hva den kulturelle påvirkningen fra islam har gjort med IS-kvinnene i al-Hol-leiren, skjønner man raskt at det er hasard å innføre mengder av mennesker med denne kulturen til Nord-Europa. Bokstavtro muslimer, og de vil alltid «følge med på lasset», vil være umulig å integrere sammen med individer fra andre og fredeligere kulturer. Simpelthen fordi Koranen hevder at islam er den eneste legitime religion. Når vi i tillegg vet at islam er en lov-religion, altså et samfunns-styresett, sier det seg at dagens asylpolitikk er gambling med de entiske nord-europeernes liv og sikkerhet. Dette er noe vi allerede kan hevde å vite basert på konkret erfaring fra en mengde vestlige høykostland. Å innføre mengder av muslimer hit, har vist seg å være selve resepten på katastrofe.

Allikevel fortsetter denne feilslåtte, radikale asylpolitikken – blant annet også her i Norge. Jeg snakker om en asylpolitikk som har bragt våre europeiske naboland i knestående positur, land som nå sliter med en voldsomt øket voldsproblematikk og en stadig pågående avvikling av de sosiale velferdstjenestene. Disse velferdstjenestene blir nedbygget, siden det ikke lengre finnes ressurser til de – fordi «våre nye landsmenn» har overbelastet trygdesystemet og tappet statskassa for ressurser.

Mange spørsmål blir hengende i lufta rundt denne problematikken, for eksempel dette: Hvorfor slutter ikke Norge å delta i krigene som skaper alle disse nødlidende menneskene? Jeg mener, disse krigene er jo åpenbart meningsløse sett fra et humanistisk synspunkt. Krigene dreier seg definitivt IKKE om , og bedrives åpenbart av helt andre årsaker enn «vestlig frigjøring av totalitære regimer» – slik vi har blitt innbilt. Det er altså slett ikke snakk om at vestlig intervensjon for å skulle befri disse landene fra påstått tyranniske statsoverhoder. Det beste bevis for dette er jo Libya-krigen, hvor et tidligere velstående afrikansk land ble ødelagt av den «vestlige frigjøringen».

Et annet spørsmål er: Hvorfor hjelpes ikke flyktningene i sine egne hjemland, siden vi på denne måten ville fått uendelig mye mer igjen for pengene, og derfor kunnet hjulpet langt flere mennesker? Dette er ikke gjenstand for diskusjon. Dette er noe vi vet! Allikevel skal flyktningene bringes hit nord… Det er fullstendig absurd, men ingen hever stemmen.

En rekke andre spørsmål kunne vært stilt her, men jeg tror jeg har fått fram poenget. Dette dreier seg slett ikke om humanisme og bistand. Det dreier seg om en maktelites undertrykking og dominans over vår sivilisasjon, koste hva det koste vil.

Kilde: Spunnet over en artikkel fra MSN / VG.
Foto: Free photo on Pixabay

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her