Saudi-Arabia bombet bryllup i Jemen: 88 drept

0
2

Det saudiarabiske flyvåpenet bombet Jemens hovedstad Sanaa 22. april 2018, og tallet på drepte skal være 88, skriver Almasdarnews.

Opprinnelig ble antall drepte oppgitt til å være 20, men etter hvert som helsepersonell og frivillige har fått undersøkt ruinene bedre, sies det nå at det altså var minst 88 som ble drept. I tillegg skal minst 40 være såret.

Massakren har ikke utløst noen fordømmelse fra Saudi-Arabias allierte eller politikere i Vesten, som gjerne ønsker å framstå som «humanitære». I Italia, akkurat som i Norge, viser mediene liten interesse for de krigsforbrytelsene oljediktaturet begår mot den fattige nabostaten. RAI, Mediaset, Sky News osv. dekker sjelden Jemen, og gjør de det, sies det noe nøytralt om «borgerkrigen», og man tilslører at dette dreier seg om en saudiarabisk angrepskrig støttet av USA, Storbritannia, Israel osv. Selv kjente profiler som pleier å markere seg mot brudd på menneskerettighetene, som Roberto Saviano og Fabio Fazio er uvanlig tause når det gjelder Jemen. For ikke å snakke om politikere som Renzi, Gentiloni og Bonino, skriver controinformazione.

Gaetano De Monte skriver i dinamopress.it om hvordan Italia og italiensk våpenindustri er meskyldige i de saudiarabiske krigsforbrytelsene i Jemen. Amerikanske våpen på vei til Saudi-Arabias krig mot Jemen blir dessuten omlastet på Sardinia.

Les: The World’s Largest Humanitarian Crisis Is Basically Being Blacked Out by Western Media

Den mediekanalen i Norge som har dekket krigen i Jemen og den saudiarabiske aggresjonen der mer omfattende enn alle andre, er steigan.no. Les mer om krigen i Jemen her.

Source: http://steigan.no/ | Foto; Khaled Abdullah

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR